Találatok a Helle Thomsen címkére

Találatok száma: 12

Női kézi: megvan a CSM-től menesztett edző új klubja; hova tart Bulatovics?

2018-07-24 16:27:34

A CSM Bucuresti női kézilabdacsapatától a Bajnokok Ligája negyeddöntője előtt menesztett Helle Thomsen a norvég Moldénál kapott vezetőedzői állást. A megállapodás első körben négy hónapra szól, ezalatt a felek kölcsönösen meggyőződhetnek arról, hogy tudnak-e együtt dolgozni.

női kézilabda kézilabda átigazolás Molde Katarina Bulatovics Helle Thomsen CSM Bucuresti

Női kézilabda: autogramosztás közben közölték vele, hogy kirúgták

2018-04-26 11:54:52

Győztes mérkőzés után, saját kispadján ülve tudta meg hivatalosan, hogy attól a perctől kezdve már nem ő irányítja a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatát – mesélte Helle Thomsen, a román bajnok közelmúltban menesztett edzője a dán Tv2-nek.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda kézilabda Helle Thomsen CSM Bucuresti

Női kézi BL: a Bukarest menesztette edzőjét a negyeddöntő előtt

2018-03-16 21:33:50

A CSM Bucuresti női kézilabdacsapata megvált vezetőedzőjétől, Helle Thomsentől. A román klubnál úgy érezték, változtatásra van szükség a Metz elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt.

női kézilabda női kézi BL Per Johansson Helle Thomsen CSM Bucuresti

Kézilabda: Thomsen tagadja, hogy kapott ajánlatot Győrből

2018-02-26 13:44:42

Január 26-án 28–22-es vereséget szenvedett a Győri Audi ETO a CSM Bucuresti otthonában. Hétfő este visszavághat, és átveheti a vezetést a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 1-es csoportjában. A pletykák szerint a távozó Ambros Martín helyére a románok dán edzője, Helle Thomsen az egyik kiszemelt, de ő tagadta mindezt.

női kézilabda kézilabda Helle Thomsen Győri Audi ETO KC Ambros Martín

Női kézi: Thomsen tudja, mekkora kockázattal jár a bukaresti munka

2017-04-02 13:13:17

Mint szombaton megírtuk, a nyártól Helle Thomsen veszi át a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának irányítását. A dán szakember tisztában vele, hogy a bukarestieknél van kockázata az edzői munkának, de ezzel együtt is elvállalta a feladatot.

női kézilabda női kézi BL Helle Thomsen FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti

Női kézi: dán sikeredző veszi át a CSM Bucuresti irányítását

2017-04-01 14:13:44

Nem akar bábu lenni, ezért felmondott a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatát eddig irányító Aurelian Rosca, miután „nyakára hozták” a svéd Per Johanssont. Szombaton az is eldőlt, hogy a következő szezontól a dán Helle Thomsen lesz a bukarestiek vezetőedzője.

női kézilabda Per Johansson Helle Thomsen FTC-Rail Cargo Hungaria CSM Bucuresti Aurelian Rosca

Női kézi: Eb-döntős dán edzővel tárgyaltak a siófokiak

2017-01-27 12:51:45

A dán hbold.dk információi szerint a Siófok női kézilabdacsapata felvette a kapcsolatot Helle Thomsennel, a holland női válogatott szövetségi kapitányával.

női kézi NB I kézilabda Siófok Helle Thomsen

Női kézi: az elmúlt évek egyik legjobb dánja Hollandia élén

2016-10-01 09:15:36

Helle Thomsent nevezték ki a holland női kézilabda-válogatott élére. A 45 éves dán edzőnő már most munkába áll, miután Henk Groener a korábbi nyilatkozatával ellentétben már az év végi Európa-bajnokságon sem irányítja a világbajnoki ezüstérmes és olimpiai negyedik csapatot.

női kézilabda holland női kézilabda-válogatott Helle Thomsen

Kézi: az FCM sikeredzője és Wilbek is távozik posztjáról

2016-08-31 14:04:55

Nem sokkal a szeptember 6-i dán szezonrajt előtt távozik a Győri Audi ETO KC-val egy Bajnokok Ligája-csoportban szereplő dán FC Midtjylland vezetőedzője, Helle Thomsen, miután nem értett egyet a klubvezetőség stratégiai elképzeléseivel. A csapattal három bajnoki címet, egy KEK-et és egy EHF-kupát nyerő szakembert eddigi segítője, Kristian Kristensen váltja.

női kézilabda Ulrik Wilbek Helle Thomsen FC Midtjylland

Női kézi: a korábbi edző vezeti a svédeket az olimpiai selejtezőn

2016-01-24 14:47:31

Az FC Midtjyllandot irányító Helle Thomsen vezeti a svéd női kézilabda-válogatottat a márciusi olimpiai kvalifikációs tornán, miután megváltak az eddigi kapitánytól, Thomas Sivertssontól.

női kézilabda Helle Thomsen

A dánok nem a Montenegró ellen mutatott arcunkból indulnak ki

2015-12-09 14:08:50

Egy nappal a Montenegrótól elszenvedett történelmi vereség után újra pályára lép a magyar női kézilabda-válogatott a világbajnokságon. A feladat ma sem lesz egyszerűbb, hiszen a házigazda dánok várnak a mieinkre (20.45, Tv: Sport1, élőben az NSO-n). Megtesszük-e az első lépést visszafelé, ahogy Németh András szövetségi kapitány várja? Az ellenfélnél mindenesetre nem a montenegróiak elleni meccsen mutatott arcunkból indulnak ki.

női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Helle Thomsen

A Midtjylland edzője nyolcvan százalék esélyt ad a Győrnek

2014-04-30 17:40:12

Május 3–4-én a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a női kézilabda Bajnokok Ligája első final fourjának, amelyen eldől, meg tudja-e védeni címét a Győri Audi ETO. Helle Thomsen, a kisalföldiek elődöntőbeli ellenfelének, az FC Midtjyllandnak a vezetőedzője szerint megérdemelten vannak ott a budapesti négyes döntőben, de nyolcvan százalék esélyt ad a Győrnek.

női kézilabda női kézi BL final four Midtjylland Helle Thomsen Győri Audi ETO KC