Találatok a Harry Potter címkére

Találatok száma: 6

Videó: hasonlít a neve Harry Potterére, ez lett a gólöröme

2016-12-14 09:33:05

Ne ijedjen meg, ha még sosem hallott William Pottkerről. A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ponte Preta támadója egyelőre nem tudta a teljesítményével felhívni magára a figyelmet. Bezzeg a gólörömével! A „Harrynek” is becézett futballista a legutóbbi találatát úgy ünnepelte, hogy előhúzta a varázspálcáját a nadrágjából. De tényleg.

videó gólöröm William Pottker Harry Potter

Kviddics: 2017-ben muglikkal indul el a Premier League

2016-11-15 17:16:50

A Harry Potter-történetek rajongói biztosan eljátszottak már a gondolattal, hogy milyen lehet a regényfolyam legnépszerűbb sportja, a kviddics a valóságban. Nos, ez már annyira elérhető a muglik (hétköznapi, varázsolni nem tudó emberek) számára is, hogy 2017-ben nyolc csapat részvételével az Egyesült Királyságban elindul a kviddics Premier League. Némi hiányérzetünk van, a videóból világosan kiderül, hogy miért…

mugli kviddics Harry Potter

Kép: az NFL-sztár Harry Potternek öltözve jelent meg a sajtótájékoztatón

2016-10-27 10:17:59

Richard Sherman, a Seattle Seahawks NFL-csapatának sztárja legalább olyan szórakoztató a mikrofon előtt, mint a pályán. A sajtótájékoztatókon egy kicsit mindig megőrülő cornerback most Halloweenre készülve újított, és talpig Harry Potternek öltözve suhant be a média képviselői elé a minap. És beszélt úgy, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Varázspálcával a kézben.

videó kép fotó Seattle Seahawks Richard Sherman NFL

Kép: a Harry Potter-filmek szereplője ketrecharcosnak állt

2016-04-26 12:44:02

Sokszor előkerül a kérdés: mihez kezdtek a Harry Potter-filmek színészei, miután véget értek kalandjaik a Roxfortban? Joshua Herdman – akit Draco Malfoy segítőjeként, Gregory Monstróként ismert meg a világ – egészen érdekes útra tévedt, és kiderült, búcsút intett a színészi karriernek és ketrecharcosnak állt. Sőt, a hétvégén Londonban már meg is nyerte első meccsét!

kép ketrecharc fotó film MMA Harry Potter

Kerékpár: Armstrong szerint olyan lett, mint Voldemort

2015-06-11 17:10:33

Újra hosszabb interjút adott a doppingolás miatt hét Tour de France-diadalától megfosztott, Lance Armstrong. A kerékpársport korábbi legendás alakja szerint manapság már olyan, mint Voldemort, a Harry Potter regényekből ismert gonosz szereplő.

Harry Potter Lance Armstrong Voldemort dopping kerékpár

Mourinho nem angyal, de nem is Harry Potter - 20 metafora a Special One-tól

2014-12-12 11:40:15

José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem a sablonnyilatkozatok híve. A Special One sokszor fogalmaz olyan stílusban, ami bántó valaki számára, de előfordul, hogy – irodalmi érzékét előkapva – metaforát alkalmaz. A goal.com összeszedte a portugál húsz legjobb szóképét.

Lionel Messi Karim Benzema José Mourinho Harry Potter Gonzalo Higuaín Chelsea