Találatok a Gunnar Nordahl címkére

Találatok száma: 7

Tűzoltóautóval fogták a Milan-csatárt, akit végül a Juve ajándékozott el

2019-04-22 11:01:07

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel szoktuk vigasztalni magunkat és egymást, ha kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, pár lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. NEMRÉG INDULÓ SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK. ÍME, A HATODIK RÉSZ!

olasz átigazolás nemzetközi átigazolás majdnem-transzferek dr. Lakat Károly angol átigazolás Willem van Hanegem

Videó: őrület – 66 éves rekordot döntött meg Higuaín

2016-05-14 22:43:26

Három gólt szerzett Gonzalo Higuaín az olasz labdarúgó-bajnokságban a Frosinone elleni szombat esti meccsen. Az argentin támadó harmadik találata a 36. gólja volt a szezonban, ezzel megdöntötte az egy idényben szerzett gólok számát a Serie A történetében. A korábbi rekordot a két lábon járó gólförgeteg, a svéd Gunnar Nordahl tartotta az 1949–1950-es szezonból.

videó Serie A Napoli Gunnar Nordahl Gonzalo Higuaín

AS Roma: Tottiról nevezhetik el az új stadiont - sajtóhír

2013-03-05 14:47:19

A Corriere dello Sport értesülése szerint az AS Románál fontolgatják, hogy a 2016–2017-es szezonra tervezett új stadiont a csapatkapitányról Totti Arenának nevezzék el.

Serie A Gunnar Nordahl Francesco Totti Roma

Milan: „Sevcsenko még Totti számait is túlszárnyalhatta volna"

2013-03-04 15:41:33

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan alelnöke, Adriano Galliani szerint Andrij Sevcsenkónak lett volna esélye még Francesco Totti számait is felülmúlni, ha nem hagyja el a Milant.

Silvio Piola Gunnar Nordahl Francesco Totti Andrij Sevcsenko Adriano Galliani Roma

Totti szeme előtt Piola csúcsa lebeg, de tudja, nem lesz könnyű

2013-03-04 14:07:54

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Roma ikonja, Francesco Totti elmondása szerint megpróbálja beérni a liga örök-góllövőlistájának vezetőjét, Silvio Piolát, de tudja, hogy ez nagyon nehéz feladat, elmondása szerint még a bajnoki bronzérem megszerzése is esélyesebb.

Silvio Piola Serie A Miralem Pjanic Gunnar Nordahl Genoa Francesco Totti

NSO retró-Aranylabda: Nordahl duplázott, Czibor a második

2013-01-16 10:08:15

Lionel Messi alig egy hete kapta meg negyedik Aranylabdáját, és máris itt az újabb eredményhirdetés. Ez azonban nem a FIFA gálája, hanem a Nemzeti Sport Online-é – a helyszín ezúttal nem a zürichi Kongresshaus, hanem a kibertér. Szerkesztőségünk gondolt egy merészet, és – az első alkalommal 1956 végén átadott, tavaly decemberben tehát 56 éves Ballon d'Or alapítói, valamint a díjjal valaha is kapcsolatba kerülő labdarúgók és voksadók előtt tisztelegve – 2012 utolsó napjaiban közös játékra hívta a honi sportújságíró-szakma műhelyeit és jeles képviselőit (szerkesztőségeket, rovatokat, szakírókat), hogy „kiderüljön", kik voltak/lehettek az egyes esztendők legjobbjai az Aranylabda-választás előtti időkben, 1950-től 1955-ig. Ankétunk a France Football ódon szabályait követte: kizárólag az Európában játszó európai játékosok kaphattak szavazatot, beleértve a honosítottakat is; az első helyezett öt pontot, a második négyet, a harmadik hármat, a negyedik kettőt, az ötödik egyet kasszírozott. Múltidéző sorozatunk hatodik, befejező részében az 1955-ös „NSO-Aranylabda-szavazás" végeredményét hirdetjük ki.

retró-Aranylabda Gunnar Nordahl Czibor Zoltán Aranylabda

A svéd tank, akit nem hasonlítanak össze Ibrával

2013-01-10 22:40:15

Lionel Messi izomláza tán még el sem múlt a negyedik Aranylabdája emelgetésétől, és máris itt az újabb eredményhirdetés. Ez azonban nem a FIFA gálája, hanem a Nemzeti Sport Online-é – a helyszín ezúttal nem a zürichi Kongresshaus, hanem a kibertér. Szerkesztőségünk gondolt egy merészet, és – az első alkalommal 1956 végén átadott, tavaly decemberben tehát 56 éves Ballon d'Or alapítói, valamint a díjjal valaha is kapcsolatba kerülő labdarúgók és voksadók előtt tisztelegve – 2012 utolsó napjaiban közös játékra hívta a honi sportújságíró-szakma műhelyeit és jeles képviselőit (szerkesztőségeket, rovatokat, szakírókat), hogy „kiderüljön", kik voltak/lehettek az egyes esztendők legjobbjai az Aranylabda-választás előtti időkben, 1950-től 1955-ig. Ankétunk a France Football ódon szabályait követte: kizárólag az Európában játszó európai játékosok kaphattak szavazatot, beleértve a honosítottakat is; az első helyezett öt pontot, a második négyet, a harmadik hármat, a negyedik kettőt, az ötödik egyet kasszírozott. Múltidéző sorozatunk második részében az 1951-es „NSO-Aranylabda-szavazás" végeredményét hirdetjük ki.

NSO-Aranylabda Gunnar Nordahl Aranylabda 1951