Találatok a Gheorghe Tadici címkére

Találatok száma: 14

Pintea elképesztően mélyről indulva élte át a legjobb fél évét Győrben

2019-06-17 18:55:10

Élete legjobb fél évén van túl Crina Pintea, aki a Győr női kézilabdacsapatával megnyerte a Bajnokok Ligáját, a magyar bajnokságot és a Magyar Kupát. Pedig hatalmas hátrányból indult, nagyon későn kezdett el sportolni. A 29 éves román beálló az idény végén felelevenítette, milyen mélyről kellett indulnia, milyen mélységeket kellett megjárnia, hogy mára posztján a világ egyik legjobbja legyen.

női kézilabda Nora Mörk NS Hosszabbítás Kari Brattset Görbicz Anita Győri Audi ETO KC

„Ököllel hátba ütött; abba akartam hagyni” – Pintea megdöbbentő vallomása korábbi edzőjéről

2019-02-24 12:33:17

Eddig nem hallott részleteket árult el Crina Pintea, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának szezon közben szerződtetett beállója a CSM Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt korábbi román edzőjéről, Gheorghe Tadici-ról, aki folyamatosan terrorizálta őt, de olyan is előfordult, hogy egy válogatott találkozón ököllel hátba ütötte.

női kézilabda HC Zalau Győri Audi ETO KC Gheorghe Tadici Crina Pintea

Női kézi: Tadici kiakadt, súlyos büntetés a rasszista botrányban

2016-02-16 10:06:25

A Román Kézilabda-szövetség döntött a HC Zalau–HCM Baia Mare női bajnoki nyomán kirobbant rasszista botrányban: a zilahi csapat az elkövetkezendő három hazai mérkőzését zárt kapuk mögött kénytelen megrendezni, valamint 2000 lejes (körülbelül 150 ezer forint) pénzbírságot is meg kell fizetnie.

női kézilabda HCM Baia Mare Gheorghe Tadici Allison Pineau

Női kézi: Tadici lemondott, a románok kapitányt keresnek

2015-01-10 20:33:57

A Román Kézilabda-szövetség szombati ülésén lemondott posztjáról Gheorghe Tadici, a női válogatott szövetségi kapitánya.

román női kézilabda-válogatott női kézilabda Gheorghe Tadici

Női kézi Eb: A bírók jelentették a különbséget - Bradeanu

2014-12-14 16:04:02

A román sajtó a rossz hajrát és a hajrára elfáradó Cristina Neagut jelöli meg a Magyarország elleni Európa-bajnoki vereség okaként, és természetesen a játékvezetésről is esett szó a sportlapokban.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézi Eb 2014 női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott Gheorghe Tadici

Női kézi: Tadici imádkozik, a román kapitánynak nem tetszik a rendszer

2014-11-07 11:28:33

Egy hónappal a női kézilabda Európa-bajnokság előtt kifakadt a román kézilabda-válogatott nem éppen galamblelkületű szövetségi kapitánya, Gheorghe Tadici, aki a klubok túlzsúfolt versenynaptárát kritizálta, és imádkozik, hogy kiválasztottjai ne sérüljenek meg. (A magyar és horvát közös rendezésű kontinensviadalra a jegyed.hu oldalon válthatja meg előre a jegyeit.)

román női kézilabda válogatott női kézi Eb kézilabda Gheorghe Tadici

Kézi: Tadici szerint elnézést kértek a mieink a bíráskodásért

2014-08-10 09:47:53

Mint szombaton beszámoltunk róla, a magyar B-válogatott legyőzte Romániát a kecskeméti női kézilabda felkészülési tornán. A románok szövetségi kapitánya, Gheorghe Tadici értékelésében már kritizálta a bíráskodást, majd román lapoknak hozzátette, a magyar csapatból is elnézést kértek tőle a játékvezetők miatt.

női kézilabda Gheorghe Tadici

Női kézi: a hoppon maradt CSM a zöld asztalnál próbálkozik

2014-03-26 00:20:05

A hetedik helyen végzett a román női kézilabda-bajnokság alapszakaszában a CSM Bucuresti, így pedig a továbbiakban nem küzdhet az európai kupaindulásért, azonban a fővárosiak a zöld asztalnál próbálják elérni, amit a pályán nem sikerült.

női kézilabda Gheorghe Tadici CSM Bucuresti

Női kézi-vb: a román kapitány a mieinket tartja csoportfavoritnak

2013-12-05 18:45:54

A román női kézilabda-válogatott 17 játékossal utazott el a holnap kezdődő szerbiai világbajnokságra, így Gheorghe Tadici szövetségi kapitánynak – bár csak 16 játékost lehet nevezni – nőttek a variációs lehetőségei, hiszen a folytatásban könnyedén élhet a csere lehetőségével.

Gheorghe Tadici Románia női kézilabda női kézi-vb női kézilabda

Női kézi: Szűcs Gabriellára már nem számít Tadici a szezonban

2013-05-11 13:01:12

Gheorghe Tadici, a román női kézilabda-bajnokságban szereplő HC Zalau vezetőedzője a szezon hátra levő részében már nem számít Szűcs Gabriellára.

női kézilabda Szűcs Gabriella Gheorghe Tadici

Női kézi BL: A Valceának már nem lesz esélye a döntőre - Tadici

2013-04-11 23:07:06

A román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Gheorghe Tadici magabiztosan nyilatkozott a Bajnokok Ligája elődöntő előtti esélyeket illetően, és a román Oltchim Valceának 7–8 gólos győzelmet jósolt hazai pályán, amellyel gyakorlatilag megelőlegezte honfitársainak a döntőbe jutást. A Győri Audi ETO KC azonban két góllal nyert idegenben, így a mai visszavágót követően úgy is továbbjutást ünnepelhetett, hogy Veszprémben egy góllal (25–24-re) kikapott. A szakember szerint a Valcea számára hátrányos lesz az sportági egyensúly megváltozása: ez volt az utolsó esélyük a döntőbe jutásra.

kézilabda Valcea Győri Audi ETO KC Gheorghe Tadici

Női kézi BL: Tadici szerint 7-8 góllal kikap a Győr

2013-04-05 15:28:11

A román szövetségi kapitány, Gheorghe Tadici szerint a Győri Audi ETO KC holnap 7-8 gólos vereséget fog szenvedni a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében az Oltchim Valceától Bukarestben.

kézilabda Valcea Győri Audi ETO KC Gheorghe Tadici Andrea Lekics

Szucsánszki: Mindannyian Zsuzsiért küzdöttünk

2012-12-11 23:15:57

Tomori Zsuzsanna eltiltás miatt nem léphetett pályára a magyar női kézilabda-válogatottban a Románia elleni középdöntős Eb-mérkőzésen, de ez is csak erősítette lélekben a mieinket, akik a Ferencváros átlövőjéért is küzdöttek. A 25–19-es sikerrel a mieink bejutottak az elődöntőbe, ahol könnyen lehet, hogy Norvégia vár rájuk. Szövetségi kapitányunk, Karl Erik Böhn szeretné elkerülni a honfitársaival való találkozást.

női kézilabda Eb magyar női kézilabda-válogatott Tomori Zsuzsanna Szucsánszki Zita Románia Kiss Éva

Borbás és Szűcs nem Gheorghe Tadici keze alatt fog dolgozni

2008-06-18 04:00:15

Váratlanul menesztették a román bajnok Valcea edzőjét, Gheorghe Tadicit. A sikertelen idei BL-szereplés mellett az is hozzájárult a döntéshez, hogy a román lapok már régóta cikkeztek a tréner és a csapat között fennálló ellentétekről. Tadici román szövetségi kapitányként is dolgozik, ám a döntéssel ez a pozíciója is veszélybe került.

menesztették Szűcs_Gabriella igazolás Gheorghe Tadici