Találatok a Gasparics Fanni címkére

Találatok száma: 9

Jégkorong: Stipsicz Bence és Gasparics Fanni az idény legjobbja

2019-05-30 10:51:42

A Magyar Jégkorong-szövetség május 29-én megtartotta hagyományos szezonzáró rendezvényét, amelyen kiosztották a 2018–2019-es idény legjobbjainak járó díjakat – olvasható a szervezet közleményében.

jégkorong Stipsicz Bence Hetényi Zoltán Gasparics Fanni

Női jégkorong: Volt néhány pillanat, amikor nagyon a padlón voltam – Gasparics

2019-04-24 21:34:27

Előfordult, hogy Gasparics Fanni az egyetemi lyukas óráját kihasználva ment el egy tévéfelvételre. Bizony, amióta a magyar női jégkorong-válogatott feljutott az A-csoportba, a lányok igen népszerűek lettek. Így nem csoda, hogy a Nemzeti Sport Sportkrém mellékletének is ő a heti vendége.    

női jégkorong Sportkrém Pat Cortina Gasparics Fanni A-csoport

Női hoki-vb: Extázis, örömkönnyek, mulatás – így élték meg a lányok a feljutást

2019-04-14 00:30:09

Bár már az osztrákok elleni meccs előtt eldőlt, hogy feljutott az elitbe a magyar női jégkorong-válogatott, a lányok nem elégedtek meg a divízió 1/A csoportos világbajnokság ezüstérmével. Az aranyat az osztrákok 2–1-es legyőzése után akasztották a nyakukba. Az NSO Tv-nek Gasparics Fanni, Horváth Tifani, Huszák Alexandra és Odnoga Lotti nyilatkozott a meccs után széles mosollyal. 

női jégkorong-válogatott női divízió 1/A csoportos világbajnokság Odnoga Lotti Huszák Alexandra Horváth Tifani Gasparics Fanni

Női hoki-vb: Cortinánál fontos a mentális felkészülés – Gasparics

2019-04-12 20:46:57

A magyar női jégkorong-válogatott 9–0-ra nyert az olaszok ellen a budapesti divízió 1/A-világbajnokságon, ezzel közel került az elitbe való feljutáshoz. A mérkőzés után Gasparics Fanni és Odnoga Lotti beszélt az NSO Tv-nek a találkozóról, Pat Cortináról, a magyar szurkolókról és a szlovákok ellen elvesztett pontok jelentőségéről. 

női jégkorong-válogatott divízió 1/A világbajnokság Pat Cortina Olaszország Odnoga Lotti Gasparics Fanni

Női hoki-vb: Gasparics óriási játékával legyőztük a dánokat!

2019-04-10 18:44:56

A Budapesten zajló divízió 1/A-világbajnokságon a magyar női jégkorong-válogatott a két gólt és két gólpasszt jegyző Gasparics Fanni vezérletével 6–2-re legyőzte a mérkőzés előtt a mezőnyt vezető Dániát, és ezzel a csoport élére állt!

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott Gasparics Fanni

Női jégkorong: három magyar igazolt Oroszországba

2013-08-15 18:02:11

Három magyar női jégkorongozó, Gasparics Fanni, Huszák Alexandra és Kiss-Simon Franciska egy plusz kétéves szerződést kötött az orosz női profiligában szereplő Traktor Cseljabinszk csapatával.

női jégkorong Traktor Cseljabinszk Kiss-Simon Franciska Huszák Alexandra Gasparics Fanni