Találatok a Fudzsi címkére

Találatok száma: 5

WEC: módosítanak a versenynaptáron Alonso miatt?

2018-02-01 15:48:31

A Formula–1-es Amerikai Nagydíj miatt nem tud részt venni Fernando Alonso a WEC (World Endurance Championship) Fudzsiban rendezendő futamán. A sorozat irányítói és a Toyota emiatt a versenyhétvége előrehozását fontolgatja.

WEC Toyota Fudzsi Fernando Alonso F1 Amerikai Nagydíj

A Toyota kiszáll a fudzsi projektből, Szuzukában lesznek a Japán GP-k

2009-07-11 04:00:26

A Toyota és a fudzsi nemzetközi versenypálya vezetősége hivatalosan is bejelentette: a gazdasági válság miatt nem vállalják a 2010-es Formula–1-es Japán Nagydíj megrendezését. A GP egy előzetes megállapodás szerint évente más helyszínre költözött volna: páratlan esztendőkben a Honda „házi versenypályája”, Szuzuka, a párosokban Fudzsi lett volna a befutó.

Fudzsi Japán Nagydíj Szuzuka

Az első menet Lewis Hamiltoné, a második Timo Glocké volt

2008-10-14 04:00:25

A Toyota pilótája, az első szabadedzésen mindössze a 18. helyen végző Timo Glock végzett az élen a Formula–1-es Japán Nagydíj második szabadedzésén Fudzsiban. Glockot a szingapúri győző, Fernando Alonso követi, az első tréningen első brit Lewis Hamilton a harmadik, a brazil Felipe Massa a negyedik, a finn Kimi Räikkönen az ötödik helyen végzett.

Japán Nagydíj F1 Timo Glock Fudzsi

Formula–1, Japán Nagydíj: eddig Hamilton a leggyorsabb

2008-10-17 04:00:27

A világbajnoki pontversenyt vezető brit Lewis Hamilton lett az első a Formula–1-es Japán Nagydíj első szabadedzésén 1:18.910 másodperces idővel, másfél tizeddel megelőzve első számú riválisát, a brazil Felipe Massát. Az első 19 autót kevesebb mint két másodperc választotta el egymástól. A száraz, napsütéses időben megtartott edzésen többen is „meglátogatták” az aszfaltcsík melletti területet, de csak a német Nick Heidfeld pördült meg autójával.

Japán Nagydíj F1 Fudzsi

Fudzsiban már Kimi Räikkönen lehet a Ferrari első számú pilótája

2007-10-01 00:00:10

Sajtójelentések szerint a Ferrarinál döntés született arról, hogy a hátralévő futamokon Kimi Räikkönen az első számú pilótája. A német Sport Bild azt állítja, hogy a maranellóiak a Japán Nagydíjon adott esetben a finn pilótát részesítik majd előnyben Felipe Massával szemben, mert így van csak esélyük, hogy megelőzzék Lewis Hamiltont és Fernando Alonsót a pilóták világbajnoki pontversenyében.

F1 Kimi Räikkönen Japán Nagydíj