Találatok a Free State Stars címkére

Találatok száma: 3

Dél-Afrika: döbbenetes brutalitás követte a vereséget – 18+

2018-04-22 12:24:22

Elképesztő jelenetekkel zárult a Dél-afrikai Kupa elődöntője, miután a Kaizer Chiefs 2–0-s vereséget szenvedett a Free State Stars együttesétől. Steve Komphela edző azonnali hatállyal lemondott, a dühös hazai szurkolók szó szerint darabjaira szedték a stadiont, majd a pályára rohantak, és székekkel, valamint a kamerákból kitépett darabokkal ütötték, akit csak láttak. Többen életveszélyes sérülésekkel kerültek kórházba. Figyelem, megrázó felvételek következnek!

videó verekedés balhé Kaizer Chiefs Free State Stars Dél-afrikai Kupa

„Köszönöm a feleségemnek ÉS a barátnőmnek” – itt a játékos magyarázata!

2017-03-22 09:30:03

Néhány nappal ezelőtt tele volt az internet Mohammed Anas, a dél-afrikai Free State Stars játékosának nyilatkozatával. Ugyanis, miután átvette a meccs legjobbjának járó díjat, a futballista megköszönte feleségének és barátnőjének is a díjat. És most előállt egy közepesen hihető megoldással, miért mondta ezt…

videó feleség barátnő Mohammed Anas Free State Stars

Videó: parádés gólt szerzett az etióp labdarúgó

2013-02-19 09:23:52

Látványos gólt lőtt Fikru Tefera, a dél-afrikai labdarúgó-bajnokságban szereplő Free State Stars etióp játékosa a Kaizer Chiefs elleni mérkőzésen. Az 50. percben 18 méterre az ellenfél kapujától megkapta a labdát, jobbal maga elé pörgette, majd ballal hatalmas bombát eresztett meg a jobb felső sarokba.

videó gólvideó Kaizer Chiefs Free State Stars Fikru Tefera