Találatok a Fodor Rajmund címkére

Találatok száma: 16

Millennium csapat – „A három olimpiai aranyérem is nagy dolog volt, de az is, hogy együtt játszhattunk”

2017-08-13 01:53:52

vízilabda  Vári Attila  Varga Tamás  Steinmetz Barnabás  Masters-világbajnokság  Kósz Zoltán 

Millennium csapat: „A három olimpiai aranyérem is nagy dolog volt, de az is, hogy együtt játszhattunk”

2017-08-13 01:48:57

Sikerekben gazdag pályafutás áll a Millennium csapat olimpiai bajnokainak háta mögött, így nem csoda, ha nehezen, vagy egyáltalán nem tudtak olyan eseményt, pillanatot kiemelni, amely különösen emlékezetes maradt számukra. Kásás Tamás szerint a három olimpiai aranyérem is nagy dolog, de az is éppen akkora, hogy együtt játszhattak. Vári Attilában azok az érzések maradtak meg leginkább, hogy milyen volt az olimpián szerepelni, vagy éppen a szentélyben, a Hajós Alfréd Uszodában hazai közönség előtt. Steinmetz Barnabás és Varga Tamás is az athéni döntőt emelte ki, Kósz Zoltán pedig természetesen a sydneyi diadalt. Fodor Rajmund szerint túl rövid volt ahhoz az interjú, hogy mindegyik kedves emlékét felidézze, míg Kiss Gergely azt említette meg, amikor az ifjúsági Európa-bajnokság megnyerése után a dobogó tetején először hallgatta a magyar himnuszt. 

vízilabda  Vári Attila  Varga Tamás  Steinmetz Barnabás  Masters-világbajnokság  Kósz Zoltán 

Varga Zsolt – Félelmetes volt, ahogy Tomi előkészítette nekem a labdát, én sem láttam, mit művel vele

2017-08-12 05:39:39

vízilabda  Varga Zsolt  Millennium-csapat  Masters-világbajnokság  Kásás Tamás  Fodor Rajmund 

Varga Zsolt: Félelmetes volt, ahogy Tomi előkészítette nekem a labdát

2017-08-12 05:29:30

A Millennium-csapat Darkside elleni negyeddöntőjében a tizenkettedik magyar gól láttán a közönség tapsviharban tört ki, sőt, valaki egyenes a budapesti Masters-világbajnokság góljának nevezte. A találatot jegyző Varga Zsolt szerint nem elsősorban az ő mozdulata kápráztatta el a szurkolókat, hanem a gólpasszt adó Kásás Tamásé. Utóbbi zsenialitását jelzi, hogy a játékostárs sem látta, mit művel a labdával. Fodor Rajmundnak mindkét gyermeke a lelátón drukkol a meccseken, Nadine még emlékszik arra, amikor édesapja aktívan vízilabdázott, a szintén a pólóval kacérkodó Damiánnak azonban ez most nagyon nagy élményt jelent. 

vízilabda  Varga Zsolt  Millennium-csapat  Masters-világbajnokság  Kásás Tamás  Fodor Rajmund 

Kásás Tamás – sokat utazgatok, van egy éttermem a Komjádi Uszoda mellett

2017-08-10 21:14:18

vízilabda  Steinmetz Barnabás  Millennim-csapat  Masters vb  Kósz Zoltán  Kásás Tamás 

Kásás Tamás: Sokat utazgatok, van egy éttermem a Komjádi Uszoda mellett

2017-08-10 21:04:36

Olimpiai bajnok pólósaink közül a legtöbben a sport, a vízilabda mellett maradtak aktív pályafutásuk befejezése után. A FINA masters-világbajnokságon Millennium név alatt induló csapat pénteken már az elődöntőért játszik, az NSO TV a csütörtöki edzésen látogatta a meg a világklasszisokat. Az első részben Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Kósz Zoltán és Steinmetz Barnabás beszél arról, mivel foglalkozik a hétköznapokban. 

vízilabda  Steinmetz Barnabás  Millennium-csapat  Masters vb  Kósz Zoltán  Kásás Tamás 

Hajrá, fiúk, nyerjétek meg! – ezt üzenik olimpiai bajnok pólósaink a junioroknak

2017-08-08 14:06:52

Amíg az olimpiai bajnokokkal felálló Millennium-csapatot a budapesti Masters-világbajnokságon csodálhatja a közönség, a junior vízilabda-válogatott Belgrádban, a korosztályos világbajnokságon csillogtatja a tudását. Világklasszis pólósaink és mesterük, Kemény Dénes is üzent a fiataloknak. 

vízilabda  junior-világbajnokság  Székely Bulcsú  Masters-világbajnokság  Manhercz Krisztián  Kásás Tamás 

Vízilabda: „Kicsit lassabbak vagyunk, kicsit hülyébbek, de…”

2017-08-07 22:13:32

Telt ház előtt játszotta le első meccsét az olimpiai bajnok pólósok alkotta Millennium csapat a budapesti masters-világbajnokságon. A Galatasaray ellen 22–5-re megnyert mérkőzés után az együttes vezetőedzője, Kemény Dénes, illetve Kásás Tamás, Benedek Tibor, Fodor Rajmund és Székely Bulcsú beszélt a káprázatos gólokat, zseniális megoldásokat hozó találkozóról az NSO Tv-nek. 

vízilabda  olimpiai bajnokok  Masters-világbajnokság  Kásás Tamás  Kemény Dénes  Fodor Rajmund 

Férfi vízilabda: itt a tizenhárom kapitányjelölt – a teljes lista

2016-12-12 22:03:27

A pénteki déli határidőig tizenhárom szakember nyújtotta be a pályázatát a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi tisztére, s noha több név már korábban is köztudott volt, az összeset most olvashatják először.

vízilabda  férfi vízilabda  Vidumanszky László  Vad Lajos  Szécsi Zoltán  Igor Milanovics 

Férfi vízilabda: Fodor óriási örökséget vesz át a Vasasnál

2014-05-23 10:17:16

Mint beszámoltunk róla, Steinmetz Ádám mellett Fodor Rajmund is a Lactiv-VasasPlaket férfi vízilabdacsapatának szakmai stábjában dolgozik a jövőben – a játékvezetőként és edzőként is tevékenykedő Fodor amondó, nagyon nagy örökséget vesz át.

vízilabda  férfi vízilabda  Vasas vízilabda  Fodor Rajmund 

Férfi vízi: Steinmetz Á. és Fodor a Vasas szakmai stábjában

2014-05-21 11:09:46

A Lactiv-VasasPlaket férfi vízilabdacsapatának centere, az olimpiai bajnok Steinmetz Ádám lesz a jövőben a Vasas utánpótlásának szakmai igazgatóhelyettese.

vízilabda  férfi ízi ob I  Vasas vízilabda  Steinmetz Ádám  Fodor Rajmund 

Férfi vízi: az olimpiai bajnok kóstolgatja magát bíróként

2014-04-03 10:29:42

A 38 esztendős, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund rengeteg mérkőzést játszott lassan 30 éve tartó pályafutása során (sőt az ob I/b-s UVSE-ben a mai napig edz és pólózik is), ezek tapasztalatait játékvezetőként is igyekszik hasznosítani.

vízilabda  Fodor Rajmund 

Vízilabda: a kétszeres olimpiai bajnok Fodor Rajmund Szaúd-Arábiába igazolt

2010-09-29 18:46:16

A T-Mobile Sporthír Szolgálat tájékoztatása szerint Fodor Rajmund Szaúd-Arábiába, az Al-Ittihadba igazolt. A kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó nem titkolja, döntésében az anyagiak is közrejátszottak.

vízilabda  Fodor Rajmund 

Vízilabda: Fodor Rajmundot behívta a keretbe Kemény Dénes

2008-02-24 00:00:29

Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya behívta csapatába Fodor Rajmundot, aki a hét közben meghirdetett 21 fős bő keretnek eredetileg nem volt a tagja.

    Kemény Dénes    Fodor Rajmund   

Vízilabda: visszatértek a válogatottak a Domino csapatához

2007-09-18 00:00:11

    Fodor Rajmund    Domino BHSE   

Fodor Rajmund simább mérkőzésre számított a Panioniosz ellen

2007-04-20 00:00:10

A férfi vízilabdázók legrangosabb nemzetközi kupasorozatában, az Euroliga csoportküzdelmeinek hétvégi, ötödik fordulóját követően már öt hely biztosan elkelt a negyeddöntőben. A C csoportban az Eger és a Vasas fut egymással versenyt, a Domino viszont szombati, a vártnál kicsit talán nehezebben aratott sikerével már biztosította helyét a legjobb nyolc mezőnyében. A Kőér utcaiak edzője, Kovács István szerint azonban túl sok gólt kaptak, védekezésükön akad javítanivaló.

        Eger