Találatok a fitnesz címkére

Találatok száma: 39

Ajánló: közel 20 millióan követik, buta fitneszlibának tartják

2018-11-28 18:30:00

Sommer Ray coloradói farmról származó lány, 19.4 millió Instagram-követővel, aki elutasítja a mesterséges beavatkozásokat, és elsősorban szorgalmának köszönhetően formálta tökéletessé testét.

fitnesz Sommer Ray Csupasport

Fitnesz: funkcionális edzés és páros verseny a 16. Fitparádén

2018-10-01 17:34:03

Október 13-án, szombaton a MOM Sportban rendezik meg a 16. Fitparádét, amelyen bemutatkozik a hazánkban is egyre nagyobb teret hódító funkcionális edzés.

fitnesz Fitparádé

Férfi kézilabda: világbajnok edzőt kapott a Ferencváros

2018-01-08 14:01:06

A többszörös fitneszvilágbajnok Bánkuti Gabriella lett a Ferencváros férfi kézilabdacsapatának új erőnléti edzője.

kézilabda férfi kézilabda fitnesz FTC kézilabda Bánkuti Gabriella

Képek: Zimány Linda második lett az első versenyén

2017-10-17 07:39:22

Zimány Linda eddig nem kifejezetten a sportban elért eredményeiről volt híres, azonban most élete első nemzetközi fitneszversenyén a saját kategóriájában a második helyen végzett.

fitnesz Zimány Linda

Fitnesz: Mongóliáig utaztak, hogy vb-érmeket nyerjenek

2017-10-10 08:10:46

Két érmet szerzett a négyfős magyar csapat a WBPF nevű szervezet Ulánbátorban rendezett fitnesz- és testépítő-világbajnokságán. Buttás Viktória az atletikus fizikumúak kategóriájában lett ezüstérmes, Till Bernadett pedig a 160 centi alatti modellek között bizonyult a harmadik legjobbnak.

testépítés fitnesz

Fitnesz: ütött-rúgott a Hősök terén a magyar világbajnok

2017-07-17 19:21:50

Brutális motivációs videó készült Csörgő Adrienn fitneszvilágbajnokról. A többszörös világbajnok, FitFight-tanfolyamvezető és a FitFight-edzésmódszer megalkotója a Hősök terén tartott egy nem akármilyen bemutatót. De hogyan lehet, hogy senki nem volt ott Budapest egyik legforgalmasabb részén?

fitnesz

Gyász: a tejszínhab okozta a halálát a 33 éves fitneszikonnak

2017-06-22 11:19:41

Borzasztó bizarr körülmények közt hunyt el a 33 esztendős francia fitneszikon, Rebecca Burger. A közösségi oldalakon imádott modell és blogger halálát egy habszifon okozta.

kép gyász fotó fitnesz Rebecca Burger Instagram

Fitnesz és testépítő Eb: harmincegy magyar érem

2017-05-29 19:30:04

Tíz arany-, tíz ezüst- és tizenegy bronzérmet nyertek a magyarok a WBPF nevű szervezet Tenerifén rendezett fitnesz és testépítő Európa-bajnokságán.

fitnesz

Fitnesz: Kiss Virág Ausztráliában bemutatkozott a profik között

2017-03-20 12:24:02

A fitneszes Kiss Virág Ausztráliában bemutatkozott a profik között. A bikini szakág kiválósága tavaly nőtte ki az amatőrök mezőnyét és szerezte meg a profi kártyát, az Arnold Classic Australia viszont igazi mély víz volt számára. Kiss Virág Ausztráliában első magyar bikini fitneszesként léphetett pódiumra.

fitnesz bikini fitnesz Kiss Virág Arnold Classic

A sportolásra és az egészséges táplálkozásra esküszik – KÉPEK

2017-03-13 11:18:44

Alexis Ren az egyik legismertebb modell az Instagramon, nemrég pedig egy anyaszült meztelen képet töltött fel magáról, amiért rengeteg kritikát is kapott. Most azonban megszólalt, s elmondta, miért cselekedett így.

szabadidősport sport fitnesz Alexis Ren

A fitneszmodell őszintén vallott, most zaklatják az Instagramon – KÉPEK

2017-01-21 10:47:57

Courtney Black személyi edzőként dolgozik, igazi hírnevet azonban az Instagram-oldala hozott a brit hölgynek, aki most őszinte vallomásával magára szabadította a trollhadsereget.

szelepcsaj modell kép fotó fitnesz Instagram

Fitnesz: Kiss Virág álma Liverpoolban teljesült be

2016-10-17 12:44:07

Kiss Virág első helyen végzett a bikini fitneszesek között saját magassági kategóriájában (160 cm) a hétvégi Liverpool Diamond Cupon. Ezt követően összetettben is nyert, maga mögé utasítva a többi magassági kategória győztesét. Ezzel teljesült az álma: automatikusan IFBB profi versenyző lett.

fitnesz Kiss Virág

A focit sérülés miatt hagyta abba, evésbe fojtotta bánatát, aztán...

2016-09-21 13:33:41

Őrfalvy Gusztáv egy jóképű, magabiztos, kisportolt testű fiatalember, ám nem volt ez mindig így. A korábbi utánpótlás-focista egy térdsérülést követően nem sportolhatott tovább, helyette hosszú évekig az evésbe fojtotta bánatát, és annyira sajnálta magát, hogy szépen lassan 150 kg-ra hízott. Egy nap azonban eldöntötte, nem mehet ez így tovább, és bármilyen rögös is lesz az út, de változtat ez életén!

Őrfalvy Gusztáv your body fitnesz

„Célom a profi kártya megszerzése!”

2016-09-19 14:54:46

Az évad első, nagy barcelonai versenyén is a profi kártya megszerzését tűzte ki célul Kiss Virág, hazánk egyik legjobb bikini fitneszese. A BioTechUSA által szponzorált kiválóság az őszi idény nyitányát követően idén még további hat-hét európai viadalon készül elindulni.

your body fitnesz Kiss Virág

„Egy dolog zavar: ha valaki nem veszi elég komolyan ezt az egészet”

2016-08-05 14:54:11

A 25 éves Szabó Melinda amatőrként rendkívül sikeres fitneszesnek bizonyult, amihez nyúlt, az lényegében arannyá változott. A BioTechUSA által szponzorált kiválóság 2011-ben és 2012-ben a juniorok és a felnőttek között is minden versenyt megnyert, amelyen elindult. Három évvel ezelőtt megkapta a profi kártyát, azóta pedig már négy profi versenyen vett részt a tengerentúlon.

your body szabadidősport fitnesz Szabó Melinda

Be a hasat, ki a popsit! Fitneszesek lepték el a siófoki Plázst

2016-08-01 11:00:42

Július 30-án a siófoki nagystrandon, közismert nevén a Plázson rendezték meg BioTechUSA-FitBalance Beach Body nemzetközi fitneszversenyt. A férfiaknál (Men’s Physique) két, a nőknél (Bikini Fitness) három kategóriában mérették meg magukat a résztvevők.  A tökéletesnél is tökéletesebb strandidő, a Balaton szomszédsága, a kiegészítő sportos programok sokasága ezúttal is méltó körítést adott a hagyományosan kiváló hangulatú és magas színvonalú versenynek.

your body szabadidősport fitnesz Beach Body

„Az önbizalmammal gyerekkorom óta problémám volt”

2016-07-16 14:19:17

Petruska Szonja számára elképzelhetetlen volt, hogy bikiniben mutogassa a testét. Márpedig a fitneszesek között ez máshogy nem működne. A döntő lépés megtételéhez motivációt a párjától kapott, nagy részben amúgy is neki köszönheti – igaz elég közvetetten –, hogy rátalált a sportágra. Azon belül is a számára legmegfelelőbb kategóriára. A BioTechUSA által szponzorált fitneszversenyző volt szerkesztő-újságíró, belekóstolt a ruhatervezésbe, és egész eddigi élete során mindig vigyázott arra, hogy kerülje a sablonokat. Sikerült neki.

your body fitnesz Petruska Szonja

A jó csajok köztünk járnak – te kit választanál?

2016-07-07 10:44:00

A BioTechUSA szponzorált fitneszversenyző csapatában szép számban képviselteti magát a női nem is, akik nemcsak eredményes sportolók, hanem meglepően sokoldalú és nem mellesleg rendkívül csinos hölgyek is. Your Body rovatunkban az olvasók hétről hétre jobban megismerhetik női szponzoráltjainkat. Te kiről olvasnál szívesebben legközelebb? A dögös és szuper hajlékony Szabó Melindáról, aki IFBB Fitness világbajnok? Vagy a szexi Petruska Szonjáról, aki IFBB Bikini Fitness Model, és barátnőivel közösen saját ruhamárkát dobott piacra?

your body fitnesz

„Több van bennem, és én ezt ki is akarom hozni magamból”

2016-06-27 09:24:42

Kovács Krisztina, a BioTechUSA szponzorált fitnesz versenyzője gyerekként éveken át napi kapcsolatot ápolt a sporttal. Aztán történt vele valami, aminek semmi előjele nem volt. Végül nemcsak szabadidős tevékenységhez, hobbihoz, hanem egy életpályához jutott.

your body fitnesz Kovács Krisztina

A profik közé vágyik Sima Viktória

2016-06-17 00:28:55

Sima Viktória, a BioTechUSA szponzorált fitneszversenyzője számára a nyilvánosság előtti fellépés megelőzte a fitneszt, hiszen ismert modellként volt lehetősége kamatoztatni az adottságait. Az évek során azonban saját elhatározására megváltoztatta az alakját, és egy távoli helyen, Dél-Koreában „hagyott” kilogrammjait izom formájában szedte vissza magára.

your body fitnesz Sima Viktória