Találatok a Filkor címkére

Találatok száma: 3

Várhidi Péter Filkort és Komant is hívná, ha ők hagynák magukat

2007-08-07 14:28:33

Augusztus 22-én, a Várhidi Péter szövetségi kapitány által irányított magyar labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen fogadja a tavaly világbajnoki címet szerző olasz nemzeti együttest. A magyar szakember keretébe két olyan fiatal tehetség, Filkor Attila és Koman Vladimir meghívását is tervezi, akik éppen olasz klubban szerepelnek, ám az érintettek egyelőre különböző okokból ódzkodnak a lehetőségtől.

Filkor Inter

A döntetlen reménykedésre adhat okot az írországi csoportelsőséghez

2007-05-18 00:00:09

Gólnélküli döntetlennel kezdett a magyar válogatott U19-es labdarúgó Európa-bajnokság, írországi csoportjában. Várhidi Péter csapata Németország ellen kezdte meg a csoportküzdelmeket, amelyből csupán az első helyezett jut a júliusi ausztriai nyolcas döntőbe. Várhidi Péter csapata az első félidőben pontatlanul játszott, de a második játékrészben sokat tett a győzelem megszerzéséért. Összességében mindkét együttesnek megfelelt az egy pont.

Filkor Németh_Krisztián U19

Tíz perc a „fellegekben”

2006-10-10 00:00:03

Szenzációs napja volt Filkor Attilának csütörtökön, együtt utazhatott Bergamóba az Inter felnőttcsapatával, sőt, Roberto Mancini vezetőedző a hajrában pályára is küldte az Atalanta elleni, Giacinto Facchetti emlékének ajánlott találkozón. Csak az érzékeltetés kedvéért: bár Zlatan Ibrahimovic és Esteban Cambiasso már nem volt a pályán, a tizennyolc éves magyar középpályás együtt futballozhatott Luis Figóval, Álvaro Recobával és Nicolás Burdissóval. Igaz, az Inter 3–2-es vereséget szenvedett a házigazdáktól, ám számunkra most nem ez a lényeg…

Filkor Figo