Találatok a Filip Filipovics címkére

Találatok száma: 9

Férfi vízi Eb: Fatovic ököllel ütötte arcon Filipovicsot – videó

2018-07-27 16:02:20

Ahogy az lenni szokott, a szerb és a horvát férfi vízilabda-válogatott kíméletlen csatát vívott egymással a barcelonai Európa-bajnokság elődöntőjében is. A játékvezetők négy végleges kiállítást ítéltek az összecsapáson – emellett ketten kipontozódtak – pedig azt az esetet, ami a második negyed elején történt, nem is vették észre.

vízilabda Európa-bajnokság férfi vízilabda Szerbia Loren Fatovics Horvátország Filip Filipovics

Férfi vízi Eb: a szerb kapitánynak nem tetszett, hogy leálltak

2018-07-24 22:24:38

Szerbia igazolta esélyességét a Magyarország elleni negyeddöntőben a Barcelonában zajló férfi vízilabda Európa-bajnokságon, s magabiztosan, 8–5-ös győzelemmel jutott a legjobb négy közé. A címvédő a második negyed elején 5–0-ra vezetett, s utána már csak arra figyelt, hogy az előnyét megőrizze a találkozó végéig.

férfi vízilabda Európa-bajnokság férfi vízilabda Eb Szerbia Magyarország Filip Filipovics Dejan Szavics

„Sosem volt az a szerb taktika a magyarok ellen, hogy durvulunk”

2017-07-23 15:53:39

Mindent megnyert már pályafutása során Filip Filipovics, a szerb férfi vízilabda-válogatott kiválósága, mégis motivált, és élvezi a játékot. A magyarországi rendezésű vizes világbajnokságon déli szomszédunk csapata legközelebb a keddi negyeddöntőben ugrik medencébe a Hajós Alfréd uszodában, így a szünnapot kihasználva a Pro Recco pólósával beszélgettünk, többek között a sportág változásairól, Kásás Tamásról, a nagy szerb–magyar csatákról és még sok minden másról.

vízilabda vizes vb Szerbia Filip Filipovics

Vizes vb: feszült hangulatban érkeztek a szerb pólósok

2017-07-17 12:02:42

Bár Zsivko Gocics és Szlobodan Nikics visszavonult, a szerb válogatottól címvédést várnak déli szomszédaink a budapesti vízilabda-világbajnokságon. A csapat és a szövetség között azonban nagy a feszültség.

vizes vb szerb vízilabda-válogatott férfi vízilabda Filip Filipovics

Vízi Eb: „Úgy akarunk dominálni, mint a Barca a futballban”

2016-01-21 13:04:25

Nem csökken a szerb férfi vízilabdázók étvágya, akik már csak egy lépésre vannak idei első céljuk megvalósításától, a hazai rendezésű Európa-bajnokság megnyerésétől. Egyik meghatározó játékosuk, Filip Filipovics olyan domináns uralmat szeretne, amilyet tavaly a Barcelona képviselt az európai klubfutballban.

vízilabda szerb férfi vízilabda válogatott férfi vízi Eb Filip Filipovics

Vízilabda: Vargáékat megelőzve Filipovics lett 2014 legjobbja

2014-11-24 19:01:45

A szerb Filip Filipovics lett 2014-ben a világ legjobb férfi vízilabdázója – jelentették be hétfőn Belgrádban a szerb sporthatóságok, a hír forrásául a vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetséget (FINA) jelölve meg.

vízilabda Varga Dénes Varga Dániel Filip Filipovics

Vízilabda vl: magyar ezüst, sima szerb siker a döntőben

2013-06-16 16:33:07

A cseljabinszki férfi vízilabda világliga döntőjében a magyar válogatott 12–7-es, simának mondható vereséget szenvedett Szerbiától. Ez volt a magyar nemzeti csapat első világverseny-fináléja a 2008-as, pekingi olimpiai döntő óta.

vízilabda világliga vízilabda szerb vízilabda-válogatott póló magyar vízilabda-válogatott Filip Filipovics

A Szerbia elleni vereséggel ezüstöt hoztak a pólósok a világligáról

2013-06-16 15:43:40

A cseljabinszki férfi vízilabda világliga döntőjében a magyar válogatott 12–7-es, simának mondható vereséget szenvedett Szerbiától. Ez volt a magyar nemzeti csapat első világverseny-fináléja a 2008-as, pekingi olimpiai döntő óta.

vízilabda világliga vízilabda szerb vízilabda-válogatott póló magyar vízilabda-válogatott Filip Filipovics

Vízilabda: a törököknél köthet ki a szerbek két szupersztárja

2012-08-28 10:08:25

Továbbra sem tudni, hol folytatja a pályafutását a szerbek két világklasszis vízilabdázója, Vanja Udovicsics és Filip Filipovics.

vízilabda Vanja Udovicsics Galatasaray Filip Filipovics