Találatok a Etihad Stadion címkére

Találatok száma: 7

BL: ezért voltak kevesen a Manchester City meccsén

2018-09-25 12:51:44

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE Nem csak a Manchester City veresége volt meglepetés a Lyon elleni hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésen (1–2), hanem az is, hogy mennyire kevesen látogattak ki a Etihad Stadionba. A klub hivatalos szurkolói csoportjának vezetője magyarázkodásra is kényszerült.

Manchester City Etihad Stadion Bajnokok Ligája

Képek: parádésan néz ki a Manchester City új öltözője

2017-08-14 15:29:40

Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Citynek nem okoz gondot, ha valami újra van szükség. A klub ezen alapelv mentén felújította az Etihad Stadium öltözőjét, a játékosok innentől kezdve még modernebb és lenyűgözőbb környezetben készülhetnek a mérkőzések előtt. Mi tagadás, elég jól sikerült a felújítás…

öltöző képek Manchester City Etihad Stadion

BL: még a kameramanokkal is gond van – nehéz pótidőpontot találni

2016-09-13 22:18:05

Nem volt könnyű megállapodniuk a csapatoknak az özönvízszerű esőzés miatt elhalasztott Manchester City–Mönchengladbach Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés új időpontjáról – több problémáról is sürgősen egyeztetni kellett kedd este.

halasztás eső Mönchengladbach Manchester City Etihad Stadion Borussia Mönchengladbach

A Man. City egy vagyont fizet a Spurs csatárának, aki a padon ül

2013-11-27 17:49:33

Kiderült, mekkora az az összeg, amellyel Emanuel Adebayor, a Tottenham Hotspur csatára a mai napig kisebb fejfájást okozhat a Manchester City dúsgazdag tulajdonosának, Manszur sejknek.

fizetés Tottenham Manchester City Etihad Stadion Emanuel Adebayor

Manchester City: bővítenék a kapu mögötti lelátókat - képek

2013-10-15 18:24:57

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City bővíteni szeretné stadionját. A tervek szerint az Etihad Stadion kapu mögötti lelátóin összesen nagyjából 13 ezerrel több szurkoló férne el.

angol foci Premier League Manchester City Man. City Etihad Stadion

Manchester City: hatvanezresre bővítenék a stadiont

2013-07-12 12:51:37

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City bővítené stadionját, amely így a Premier League harmadik legnagyobb létesítménye lehet.

Premier League Manchester City Etihad Stadion City of Manchester Stadion

Beindult a piac: a Man. City leigazolta Jamie Olivert

2013-01-10 18:04:29

Az utóbbi években már hozzászokhattunk, ha a „Manchester City" és az „igazolás" szavak egy mondatban szerepelnek, nagy nevekkel és komoly átigazolási összegekkel találkozunk. Nos, ez akkor sincs másképp, ha a Manszur sejk kifogyhatatlan forrásaiból gazdálkodó klub nem a csapat egyébként is bivalyerős keretét igyekszik megerősíteni.

Manchester City Jamie Oliver Etihad Stadion