Találatok a Emmanuel Frimpong címkére

Találatok száma: 11

Franciaország: „Nasri egy idióta, sosem tudnám tisztelni”

2018-04-02 17:50:25

A jelenleg doppingvétség miatti eltiltását töltő korábbi Arsenal-játékos Samir Nasriról volt kollégája, a ciprusi Ermisz Aradippuban játszó Emmanuel Frimpong nyilatkozott – a dicsérő szavak száma erősen közelít a nullához…

angol labdarúgás Samir Nasri Premier League Manchester City Emmanuel Frimpong Arsenal

Videó: megalázták az egykori arsenalost, de ő kért bocsánatot

2015-07-18 17:35:14

Nem indult jól az orosz labdarúgó-bajnokság a korábbi Arsenal-játékos, Emmanuel Frimpong számára. Az Ufa középpályása a Szpartak Moszkva elleni 2–2-es idegenbeli mérkőzésen összesen 31 percet tölthetett a pályán, mivel kiállították. Frimpong mutogatott és beszólt az egyik hazai szurkolónak.

videó Ufa Szpartak Moszkva Premjer-liga Emmanuel Frimpong

Eurofutball: győztes magyar gól; betalált a korábbi Vidi-csatár, mutogatásért piros lap – videó

2015-07-17 20:35:45

Bőle Lukács döntötte el a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójának nyitó mérkőzését: a jászvásári CSMS idegenben 1–0-ra legyőzte a Concordia Chiajnát, a győztes gólt a magyar támadó szerezte a hetedik percben.

eurofutball Zé Luís Wisla Kraków Szpartak Moszkva Románia Premjer-liga

Premier League: „Ki akartam ütni Nasrit, azt a kis férget…”

2015-03-21 18:41:04

Emlékeznek még Emmanuel Frimpongra? Nem? Pedig a ghánai középpályás mindent megtesz, hogy a rivaldafényben maradjon. Az Arsenal utánpótlásából 2011-ben kikerülő játékos rekordsebességgel intett búcsút a Premier League-nek, és már az orosz élvonal újoncánál, az FK Ufánál futballozik – már amikor becserélik. Persze az, hogy Frimpong nem Angliában futballozik, még nem jelenti azt, hogy nem beszélhet a PL-ről…

Samir Nasri Manchester City Instagram Emmanuel Frimpong Arsenal

Frimpong karácsonyi dekorációja megvakította a szomszédokat

2013-12-20 15:51:52

A kevesebb néha több, bár háza feldíszítésekor biztosan nem ez járt Emmanuel Frimpong, az Arsenal középpályásának fejében, aki otthona karácsonyi fényekbe öltöztetésekor nem kímélte a szomszédokat.

karácsony Instagram Emmanuel Frimpong Arsenal

Frimpong: Játszanék, ha fehér lennék és angol

2013-10-29 17:42:34

Emmanuel Frimpong, a Premier League-ben listavezető Arsenal középpályása érdekes válasszal szolgált arra a kérdésre, vajon miért nem kapott helyett a Chelsea elleni Ligakupa-mérkőzésre készülő (erősen tartalékos) keretben.

Twitter Emmanuel Frimpong Arsene Wenger Arsenal

Arsenal: a Twitter újra bajba sodorhatja Frimpongot

2013-10-29 10:07:32

Emmanuel Frimpong, az Arsenal középpályása a Twitteren keresztül azt a megjegyzést tette, hogy egészen biztosan többet játszana, ha fehér és angol lenne.

angol labdarúgás angol Ligakupa Emmanuel Frimpong Arsenal

Az Arsenal középpályása Nasri és Song padozásával trollkodott

2013-09-11 14:03:47

A sportolók körében egyáltalán nem furcsa, ha a humorosság határait nem átlépve egymást heccelik a játékosok, versenyzők. Így tett most Emmanuel Frimpong, az Arsenal ghánai labdarúgója is, aki két korábbi csapattársát, a két éve a Manchester Cityhez szerződő Samir Nasrit és a tavaly a Barcelonát választó Alex Songot kezdte ki az interneten. A 21 esztendős válogatott futballista a FIFA-videojáték legújabb kiadásának borítóját szabta át egy kicsit, utalva arra, hogy Nasri és Song is kevés lehetőséghez jut jelenlegi kenyéradójánál. Innen a kreatív név: „FIFA 14 kispadverzió”. Az Arsenal középpályása azért önkritikát is gyakorolt, hisz az Instagramjára feltöltött képhez hozzátette, ő sem szerepel túl gyakran az Arsenalban mostanság.

Sportszelep Samir Nasri Emmanuel Frimpong Arsenal Alex Song

Arsenal: angol helyett ghánai válogatott lesz a középpályás

2012-11-28 13:38:27

Az Arsenal – jelenleg a Charltonban kölcsön szereplő – játékosa, Emmanuel Frimpong döntött: a ghánai válogatottban fog szerepelni a jövőben.

Ghána Emmanuel Frimpong Arsenal Anglia

Arsenal: a második vonalban folytatja a ghánai középpályás

2012-11-19 13:08:22

Emmanuel Frimpong, az Arsenal labdarúgócsapatának középpályása a második ligás Charltonhoz került kölcsönbe. A ghánai középpályás január elsejéig erősíti a Championshipben szereplő együttest.

labdarúgás Emmanuel Frimpong Arsenal

Arsenal: kilenc hónapra kidőlt az „ágyúsok” fiatal középpályása

2010-08-19 18:05:21

Térdsérülés miatt előreláthatóan kilenc hónapig nem léphet pályára az Arsenal labdarúgócsapatának fiatal középpályása, a 18 éves Emmanuel Frimpong.

labdarúgás Emmanuel Frimpong Arsenal