Találatok a Elton John címkére

Találatok száma: 6

Anglia: játékosmegfigyelőként is megállja a helyét Elton John

2019-02-28 17:21:08

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Watford elnöke, Scott Duxbury a talkSPORT-nak adott interjújában elárulta: a klub tiszteletbeli elnökétől, Sir Elton Johntól kiváló tippeket szokott kapni az átigazolásokkal kapcsolatban.

Watford Premier League Elton John

Anglia: Puskás Ferenc? Rajta nőttem fel – Elton John

2018-02-24 17:01:01

Vasárnap lesz látható Návai Anikó Hello Hollywood című műsorában a TV2-n az a beszélgetés, amelyet a csatorna Las Vegasban vett föl, s amelyben szóba kerül a legendás magyar futballnagyság, Puskás Ferenc is.

Puskás Ferenc Elton John

Tenisz: Elton John óriásit esett, ellopta a show-t a csillagok elől

2014-12-09 08:40:02

Kínos jelenet zajlott le egy londoni jótékonysági teniszmérkőzésen: a Royal Albert Hallban megrendezett gálán – ahol olyan kiválóságok tűntek fel, mint Kim Clijsters vagy Martina Hingis – az egyik All Star-csapat névadója, Elton John zakózott hatalmasat, amikor le akart ülni a székre. A 67 éves popsztárnak szerencsére nem esett baja, így nyugodt szívvel derülhetünk az eseten.

videó tenisz gálamérkőzés Royal Albert Hall Martina Hingis London

Mourinho és Elton John is az utolsó feljutóért izgult

2013-05-27 21:00:24

Több sztárvendég is a Wembleyben tekintette meg a Championship rájátszásának döntőjét, az év legértékesebb mérkőzését, a Crystal Palace hosszabbításban kiharcolt győzelmét a Watford ellen. Közülük ketten kapták a legnagyobb figyelmet, Elton Johnról mindenki tudta, hogy ott lesz, José Mourinho feltűnése már nagyobb meglepetést okozott a 145 millió fontos finálé lelátóján.

Watford José Mourinho José Mourinho Elton John Crystal Palace Chelsea

Elton John majdnem elnyerte az FA-kupát

2011-07-24 02:56:19

Sir Elton John vitathatatlanul időtálló poplegendának számít, ráadásul már évtizedekkel ezelőtt is az „élvonalba" tartozott. Ebből a szintből semmilyen minőségében nem szívesen adott alább: egyike azon igen keveseknek, akik a zene és a sport világában egyaránt nevet szereztek maguknak – utóbbiban persze csak közvetett módon –, és ha már klubelnök lett, meg sem állt addig, amíg az első osztályban is letette a névjegyét a rá bízott gárda. Ráadásul egy abszolút kiscsapatot, a Watfordot virágoztatott fel munkatársaival. Az alábbi írás fő részét egy olyan, lapunk brit tudósítójának adott interjúja alkotja, melyet még a meseszerű felemelkedés legelején adott.

sportnaptár angol labdarúgás Watford FA-kupa Elton John

Watford: Elton Johnnak elege lett a csapatból – lemondott

2008-11-14 04:00:32

Lemondott tisztségéről Elton John popénekes, az angol másodosztályban szereplő Watford labdarúgóklub tiszteletbeli elnöke.

Watford Elton John