Találatok a EFOTT címkére

Találatok száma: 7

Ébresztő tornával indulnak a reggelek az EFOTT-on

2018-07-12 15:53:55

Nem véletlen, hogy az EFOTT-ot tartják a legsportosabb nyári fesztiválnak, hiszen bár egy-egy koncerten – idén Jessie J, John Newman, Lost Frequencies, Dub FX, a Volbeat és a legnagyobb magyar együttesek lépnek színpadra – átlagosan 750 kalóriát lehet elégetni, a rendezvényen nappal több új sportőrületet is ki lehet próbálni. Itt már a reggelek is ébresztő tornával indulnak!

strandröplabda strandkézilabda sport rögbi fesztivál EFOTT

Videó: „Németország nem nyer vb-t jövőre, Völler a legjobb”

2013-07-03 16:46:03

A zánkai EFOTT-fesztivál egyik csúcspontja a Mr. President német együttes fellépése volt. Az NSO Tv interjút készített a csapat frontemberével, Layzee-vel. A brit származású énekes nem hiszi, hogy Németország megnyeri a jövő évi labdarúgó vb-t, továbbá megtudtuk, hogy minden idők legjobb német játékosának Rudi Völlert tartja, a valaha volt egyik legjobb német sportolónak pedig Boris Beckert.

videó Rudi Völler NSO Tv Mr. President Layzee EFOTT

Videó: klasszis olimpikonok eresztették ki a fáradt gőzt

2013-07-02 08:28:05

A zánkai EFOTT-fesztivál idén is kiérdemelte a legsportosabb „buli" elnevezést. A szervezők ezúttal Martinek János olimpiai bajnok öttusázót, Pauman Dániel ezüstérmes kajakozót, Kozmann György bronzérmes kenust és Nagy Péter Eb-bronzérmes súlyemelőt hívták meg. A „beszélgetős" és aktív sportolás mellett este a Faithless koncertjén aztán kieresztették a fáradt gőzt.

videó Zánka Pauman Dániel Nagy Péter NSO Tv Martinek János

Videó: a hokiválogatott és Ganxsta Zolee-ék szolid bulija

2013-07-01 14:28:29

A zánkai EFOTT-fesztiválon egy mindennapos, de mégis különleges találkozó vezette fel az egyik koncertet. A magyar jégkorong-válogatott játékosai együtt buliztak Ganxsta-val és a Kartellel – az NSO Tv is a helyszínen járt.

videó Tokaji Viktor Rajna Miklós NSO Tv Ganxsta Zolee EFOTT