Találatok a Dominic Solanke címkére

Találatok száma: 9

Nagyot Kloppan? A Liverpool célja a bajnoki cím

2017-08-07 11:57:37

Tart a fesztiválok dandárja, végre felértékelődik a tanári pálya, kezdődik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalobbi között, mosolyogva nyitjuk fel a gázszámlás borítékot, legszívesebben elutaznánk last minutébe, túl vagyunk minden idők legjobb alapozásán, és mint a bolond, dolgozunk, hogy majd kicsit pihenhessünk – azaz idén is elérkeztünk a nyári átigazolási idényhez. Szokásunk szerint az angolokkal kezdjük heti transzferkörképünket.

nyári transzfersorozat  nemzetközi átigazolás  angol átigazolás  angol labdarúgás  Philippe Coutinho  Mohamed Szalah 

Felkészülés: Klopp Liverpoolja simán legyőzte Dárdai Hertháját

2017-07-29 19:54:06

Az angol Liverpool felkészülési mérkőzésen simán, 3–0-ra legyőzte a Dárdai Pál irányította Hertha BSC-t a berlini Olimpiai Stadionban. A Herthába a 66. percben állt be ifj. Dárdai Pál.

ifj. Dárdai Pál  felkészülés  Philippe Coutinho  Mohamed Szalah  Liverpool  Hertha 

„Csak aranygenerációt ne kiáltsunk!” • Küszöbön az angol futball megmentői?

2017-07-17 04:00:43

Négy nagy nemzetközi labdarúgó-utánpótlástornát rendeztek a nyáron a FIFA és az UEFA égisze alatt, és az egyik nemzet látványosan a többi fölé nőtt ezeken. Két viadalt megnyert, a másik kettőn pedig a döntőig, illetve az elődöntőig jutott, és ott tizenegyesekkel vérzett el – sőt, megnyerte a rangos touloni meghívásos viadalt is. Az elmúlt esztendőkben utánpótlásfronton a spanyoloktól szokhattunk meg hasonló dominanciát, ezúttal azonban Anglia fiataljai emelkedtek ki a többi közül. Ilyen jók lennének? És ha igen, mitől? Mit jelenthetnek az angol felnőttválogatott számára? Utánajártunk, mi rejtőzik a sikerek mögött.

angol válogatott  angol foci  angol bajnokság  U20-as világbajnokság  U-válogatottak  Ryan Sessegnon 

Liverpool: bejelentették a Chelsea-támadó érkezését

2017-07-10 19:16:10

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool bejelentette a Chelsea utánpótlás-válogatott játékosa, Dominic Solanke szerződtetését.

nemzetközi átigazolás  angol átigazolás  Premier League  Liverpool  Dominic Solanke  Chelsea 

Liverpool: a Chelsea fiataljával erősítenek – sajtóhír

2017-05-30 14:43:15

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool sajtóhírek szerint szerződteti a Chelsea utánpótlás-válogatott játékosát, Dominic Solankét.

nemzetközi átigazolás  angol átigazolás  Liverpool  Dominic Solanke  Chelsea 

RB Leipzig: Gulácsi klubja angol utánpótláshősökkel erősítene

2017-05-20 10:30:01

Gulácsi Péter és Kalmár Zsolt klubja, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig brit lapértesülések szerint két fiatal angol támadót szerződtetne a nyáron: Dominic Solankét a Chelsea-től, Jadon Sanchót pedig a Manchester Citytől.

német átigazolás  nemzetközi átigazolás  angol átigazolás  RB Leipzig  Jadon Sancho  Dominic Solanke 

Chelsea: heti 20 milliót és játéklehetőséget kér a fiatal

2016-04-26 11:17:40

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea 18 éves támadója, Dominic Solanke a hírek szerint igencsak komoly feltételekkel egyezne bele a hosszabbításba.

Vitesse  Dominic Solanke  Chelsea 

Videó: Otigbát úgy cselezte le a chelsea-s, nézni is fáj…

2015-09-29 15:21:26

A hétvégén a Heerenveen futballcsapata 0–0-s döntetlent játszott a Vitesse-szel a holland élvonalbeli bajnokságban. A találkozón akadt egy jelenet, amelyen most elkezdett pörögni a nemzetközi sportsajtó. A Chelsea-től kölcsönvett Dominic Solanke ugyanis úgy cselezte ki a magyar válogatott helyett a nigériait választó Otigba Kennethet, hogy az már művészet.

kötény  holland foci  Otigba Kenneth  Hollandia  Dominic Solanke 

Terry megható képpel gratulált a Chelsea tini BL-rekorderének

2014-10-22 14:22:03

John Terry kutakodott a fényképei között, és egy „akkor és most” fotóval gratulált a Chelsea-vel a BL-ben első alkalommal pályára lépő Dominic Solankének.

John Terry  Dominic Solanke  Chelsea  Bajnokok Ligája