Találatok a De címkére

Találatok száma: 6

Tour de France: Cavendish nem folytatja az idei körversenyt

2008-07-27 04:00:24

Az idei Tour de France-on négy szakaszon győztes Mark Cavendish nem folytatja a francia kerékpáros körversenyt.

tour france De

De Rossi: Célunk a csoportgyőzelem; Spalletti: Küzdésből jeles

2007-11-27 11:13:04

Az AS Roma szerda este kis szerencsével harcolta ki a döntetlent a Sporting Lisszabon otthonában Pizarro 89. percben szerzett találatával. A mérkőzés után Luciano Spalletti vezetőedző harcosságáért dicsérte a csaptot, a szélsőhátvéd Marco Cassetti meglepően visszafogott, Daniele De Rossi meglepően hangzatos nyilatkozatával tűnt ki.

De Bajnokok_Ligája Roma Luciano_Spalletti

A harcosan motorozó Bautista idénybeli első győzelme Mugellóban

2007-06-07 00:00:11

Alvaro Bautista győzelmével ért véget a gyorsasági motoros-vb olasz nagydíjának 250 kcm-es futama Mugellóban. A tavalyi év 125 kcm-es világbajnoka előbb Lorenzót előzte meg kétes körülmények között, majd De Angelissel küzdött meg a cél előtti pillanatokban, s végül, ha orrhosszal is, de megszerezte idénybeli első győzelmét. A vb-pontverseny éllovasa Lorenzo az utolsó körben a Bautistával való küzdelemben kisodródott, és a kavicságyban végezte, ennek ellenére vissza tudott jönni a versenybe és több, mint fél perces hátránnyal a nyolcadik helyen zárta a viadalt.

De lorenzo bautista angelis

Moratti: Senki után nem nyomoztattunk

2006-10-01 00:00:02

Az Internazionale elnöke cáfolta azt a feltételezést, hogy az olasz futballklub magánnyomozókat szerződtetett volna azoknak a játékvezetőknek a megfigyelésére, akiket későb megvádoltak a nyári, itáliai bundabotrányban.

olasz bundabotrány De Santis Moratti