Találatok a csodagyerek címkére

Találatok száma: 8

Adu, Anderson, Gourcuff és a többiek – top 10 be nem váló csodagyerek

2017-10-20 15:00:22

A Marca top 10-es listát állított össze azokból a csodagyerekekből, akiknek – ilyen-olyan okok miatt – nem sikerült befutni a neki jósolt labdarúgó-pályafutást.

csodagyerek Yoann Gourcuff Javier Portillo Jack Wilshere Gaël Kakuta Gaj Asszulin

Inkább anti-, mint új Ibra: a svéd csodagyerek, akit 122 scout figyelt

2017-01-24 22:14:05

A 2017-es téli átigazolási időszak egyik legérdekesebb ügyletét a Borussia Dortmund ütötte nyélbe. A német csapathoz szerződött nevelőklubjától, a svéd AIK-tól Alexander Isak, akit játékstílusa alapján új Zlatan Ibrahimovicnak neveznek, holott személyiségében sokkal inkább anti-Ibrának tűnik. Mit látott meg a Dortmund, mit tud Isak, és miért mondhatott nemet a Realnak?

tehetség svéd átigazolás portré német átigazolás nemzetközi átigazolás csodagyerek

Videó: 12 éves chelsea-s oktatott, csinálják utána!

2015-08-31 12:30:51

Lenyűgöző mozdulatokat mutatott be a Chelsea 12 éves labdarúgója. Ben Elliotton idősebb ellenfelei sem tudtak kifogni, a tini mesterien leiskolázta őket az edzésen. Elképzelhető, hogy néhány év múlva még találkozunk Elliott nevével a Premier League-ben, érdemes lesz rá figyelni!

videó tehetség edzés csodagyerek Chelsea Ben Elliott

Norvégia: Ödegaard rekordja a múlté, új csodatini a láthatáron

2015-05-27 13:03:13

2014. április 13-án Martin Ödegaard lett a norvég profi labdarúgás történetének legfiatalabb pályára lépő játékosa. Azóta egy év telt el, és a rekordot máris megdöntötte a mindössze 14 éves Kreshnik Krasniqi.

csodagyerek Real Madrid Norvégia Martin Ödegaard Barcelona

Anglia: tud mondani három ifi FA-kupa-győztest 2005 óta?

2015-04-29 12:05:46

Kedden beszámoltunk róla, hogy az ifjúsági Bajnokok Ligája után az ifik FA-kupáját is a Chelsea fiataljai hódították el, akik ezzel megvédték címüket az angliai kupasorozatban. Az bizonyossággal kijelenthető, hogy a londoniaknak remek erőkből áll az U17–U21-es korosztálya, ám a The Daily Telegraph elemzése rámutat, valószínűsíthető, hogy a „csodagyerekek” közül a többség sosem fog eljutni a felnőttcsapatos bemutatkozásig.

utánpótlás ifi FA-kupa csodagyerek angol foci Premier League Chelsea

Ödegaard lerajtolta Pelét és Maradonát - de az út szanatóriumba is vezethet

2015-02-12 16:55:08

Van, aki csodagyerek, és a világ tetejére jut a futballban. Van, aki csodagyerek, és magas szinten játssza végig karrierjét, de sosem lesz belőle világklasszis. Van, aki csodagyerek, és vándormadár lesz belőle, aki egyik klubjánál sem képes hosszú ideig megmaradni. Van, akiből csak a „mi lehetett volna” marad meg nyomként. Van, aki összeomlik. Olyan is van, aki zárt osztályra kerül, annyira nem bírja a nyomást. Van, akinek elege lesz az egészből. Rengeteg út várhat egy kiemelkedő tehetségnek kikiáltott labdarúgóra. Merre vezethet Martin Ödegaardé?

nemzetközi átigazolás csodagyerekek csodagyerek Real Madrid La Liga Martin Ödegaard

Videó: a Roma szerződtette az új Maradonát

2014-09-20 12:46:53

Ígéretes igazolásnak tűnik Pietro Tomaselli, az AS Roma kilencéves újonca. A fiatal, olasz származású belga labdarúgóra több klub is felfigyelt, mielőtt aláírt a „farkasokhoz”. A csodagyereknek tartott Tomaselliről a szakértők úgy nyilatkoztak, hogy Maradonát is túlszárnyalhatja.

videó olasz labdarúgás labdarúgás igazolás csodagyerek Tomaselli

A top 10 brazil csodagyerek, aki aztán nem váltotta meg a világot

2014-08-08 15:50:33

Az AC Milan brazil támadója, Robinho egy évre kölcsönbe visszatért hazájába, ennek kapcsán a goal.com összegyűjtötte azoknak a játékosoknak a listáját, akiket a dél-amerikai országban csodagyerekként kezeltek, de Európában nem tudtak kiteljesedni.

csodagyerek Robinho Paulo Silas Pato Geovanni Diego