Találatok a Csisztu Zsuzsa címkére

Találatok száma: 6

Konferencia: a sportmanipuláció elleni fellépés volt a téma

2018-03-24 09:19:27

A Nemzeti Versenysportszövetség sikeres konferenciát szervezett , amelyen a sportmanipuláció elleni fellépés volt a téma.

sportmanipuláció Gianni Merlo Csisztu Zsuzsa AIPS

A gerendáról a stúdióba – interjú Csisztu Zsuzsával

2018-02-04 22:41:21

Sikeres tornászból lett népszerű és elismert sporttelevíziós. Közben jogi diplomát és szakjogászi képesítést is szerzett, az utóbbi időben pedig egyre többször vállal szerepet sportdiplomataként is.

torna televízió Csisztu Zsuzsa

Év sportolója: pazar produkciók, meglepetések, gyönyörű díjak

2018-01-04 16:49:27

Bár Kiss Gergely nehezen tartotta titokban az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála meglepetéseit, végül csak annyit árult el, hogy a fellépők, a produkciók és a díjátadók körében is lehet számítani azokra. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, a szervező Duna Incentives, Training and Events társtulajdonosát természetesen az lepte meg leginkább, hogy a 2017-ben világbajnoki ezüstérmet szerző férfi vízilabda-válogatott nem került be kategóriájában az első három jelölt közé. De nem volt ezzel másképpen az est háziasszonya, Berkesi Judit sem, aki arról is beszélt az NSO Tv-nek, izgul-e amiatt, hogy a tavalyi évtől eltérően idén már egyedül vezeti a gálát. Csisztu Zsuzsa, a Magyar Sportújságírók Szövetségének alelnöke a nemzetközi sztárvendégekről rántotta le a leplet, valamint bemutatta a győzteseknek járó, gyönyörű díjat is.     

év sportolója férfi vízilabda-válogatott Kiss Gergely Csisztu Zsuzsa Berkesi Judit Az Év Sportolója Gála

AIPS: nagy magyar siker a tisztújító közgyűlésen

2017-05-12 06:58:40

Magyar idő szerint péntek hajnali negyed négykor a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség 80., tisztújító közgyűlésén – amelyen 110 tagország képviseltette magát – a dél-koreai Pjongcsangban a szervezet vezetőségének tagjává választották Csisztu Zsuzsát, a Magyar Sportújságírók Szövetsége első alelnökét, a MOB tagját, a népszerű televíziós sportújságírót, aki ezzel a 24 tagú testület két női tagjának egyike lett a kenyai alelnök, Evelyn Watta mellett – számolt be róla a magyar szövetség a Facebook-oldalán.

Szöllősi György Csisztu Zsuzsa AIPS

Sportexpo: a háromnapos kiállítás, ahol a sport életre kelt

2013-05-06 15:16:38

Május első hétvégéje idén nem csupán az édesanyákról és a ballagókról szólt, hanem a magyar sport ünnepéről is, hiszen színes programokkal várta a látogatókat az első hazai Sportexpo Kiállítás és Vásár, amely május 3. és 5. között került megrendezésre a Hungexpo területén. (x)

sportexpo Módos Péter Kiss Gergely Csisztu Zsuzsa Bárdosi Sándor