Találatok a Croatia Zagreb címkére

Találatok száma: 5

A Real Madrid három magyar játékost is hívott, de a rendszer...

2019-06-23 21:51:39

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. NEMRÉG INDULÓ SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK. ÍME, AZ ÚJABB RÉSZ!

majdnem-transzferek Videoton Tóth András Sir Alex Ferguson Ryan Giggs Roberto Carlos

Férfi kézi BL: nyert a Croatia, továbbjutott a Szeged

2013-02-23 19:27:58

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Croatia Zagreb legyőzte hazai pályán a Schaffhausent, ezzel pedig biztossá vált, hogy a hatosból negyedikként a Pick Szeged jut a legjobb tizenhat közé. A horvát bajnok 38–30-ra múlta felül ellenfelét, és szerezte meg második győzelmét a csoportban. A szegediek vasárnap gyakorlatilag mindkét fél számára tét nélküli mérkőzésen játszanak a Füchse Berlinnel.

kézilabda Schaffhausen Mol-Pick Szeged Croatia Zagreb Bajnokok Ligája

Elszúrta az első félidőt, ki is kapott a Szeged

2012-09-29 20:22:29

A Pick Szeged 30–27-es vereséget szenvedett a Croatia Zagreb otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjában. A szünetben már hét góllal is vezetett a hazai csapat, innen pedig már nem tudott fordítani a magyar együttes.

kézilabda BL Mol-Pick Szeged Croatia Zagreb

A Löwen, Chambéry, Zagreb hármasból még bármelyik továbbjuthat

2009-03-10 04:00:22

Az utolsó forduló mérkőzéseit játsszák a hétvégén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. A továbbjutó csapatok kilétére két csoportban már fény derült, a másik kettőben viszont még komoly izgalmak várhatóak.

Bajnokok_Ligája Croatia Zagreb Rhein-Neckar Löwen Chambéry

Hétméteresek után a Veszprém elvesztette a Croatia elleni meccset

2008-09-11 04:00:24

A Croatia Zagreb hetesdobások után legyőzte az MKB Veszprémet a balatonfüredi II. Balatoni Kézilabda-fesztivál döntőjének keretében. A veszprémiek a meccs nagy részében vezettek, ám végül 27–27 lett a mérkőzés vége. A hétméteresek során csak a kilencedik pár döntött – a vendégek javára.

felkészülési torna Croatia Zagreb MBK Veszprém