Találatok a Christian Heidel címkére

Találatok száma: 4

Schalke: a nyáron távozik a német válogatott középpályás

2018-03-30 11:44:08

Christian Heidel, a Schalke sportigazgatója az ESPN-nek elmondta, hogy Max Meyer a nyáron szinte biztosan elhagyja a klubot.

Schalke Max Meyer Christian Heidel

Schalke: Huntelaar, a Bayern védője és még négyen távoznak

2017-05-11 15:58:13

Christian Heidel, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke sportigazgatója kijelentette, hogy a szezon végén Klaas-Jan Huntelaar mellett Dennis Aogo, Sascha Riether, Phil Neumann, Timon Wellenreuther és Holger Badstuber is távozik a gelsenkircheni egyesülettől.

német átigazolás nemzetközi átigazolás Schalke Klaas-Jan Huntelaar Holger Badstuber Christian Heidel

A Mainz topkluboknak épít fel játékosokat, Szalai a példa

2013-07-09 16:39:54

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mainz klubhonlapja nagyinterjút készített a klubmenedzser Christian Heidellel, aki úgy véli: a vezetőség megfelelő döntést hozott Szalai Ádám Schalkéba engedésével, és a magyar csatár „felépítése”, majd továbbadása teljesen beleillik a klub játékospolitikájába.

Szalai Ádám Mainz Christian Heidel Bundesliga

A Mainz menedzsere szerint Szalai egy nap nagy pénzt hoz a konyhára

2013-01-28 08:41:40

Szalai Ádámot ismerik, tisztelik, szeretik és megbecsülik Mainzban. Szó se róla, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban gólokat rugdosó huszonöt esztendős támadó sokat tett azért, hogy mindenütt elismerően beszéljenek róla. Múltjáról, jelenéről és sokat ígérő jövőjéről Christian Heidel, a Mainz menedzsere nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, aki szerint egy nap biztosan jó üzlet lesz a magyar csatár értékesítése, de egyelőre szó sem lehet az eladásáról.

német futball labdarúgás Szalai Ádám Mainz Christian Heidel Bundesliga