Találatok a chelsea fc címkére

Találatok száma: 3

Rájátszás dönthet a 4. BL-helyről Angliában

2010-02-15 10:16:01

Bajnokok Ligája-rájátszás bevezetését tervezi a Premier League – adta hírül a mértékadó The Guardian. A lap által megszellőztetett, részletesen áprilisra kidolgozandó terv az izgalmak fokozását, az esélyegyenlőség növelését és újabb bevételek generálását hivatott elősegíteni az angol labdarúgó-bajnokságban. A klubok többsége támogatja az ötletet.

chelsea fc Richard Scudamore Premier League Manchester United Liverpool Arsenal

Chelsea: pénteken megműtötték a sérült Ashley Cole-t

2010-02-12 16:28:55

Pénteken megműtötték a bokasérüléssel bajlódó Ashley Cole-t, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea 29 éves játékosát – jelentette be a klub menedzsere, Carlo Ancelotti.

chelsea fc angol labdarúgás

Avram Grant fiai bizonyítanának a Stamford Bridge közönségének

2007-10-28 00:00:11

A Bajnokok Ligájában két forduló után a "B" csoport élén álló Chelsea FC a Bundesliga ötödik helyezettjét, a Schalke 04-t fogadja ma este a Stamford Bridge-en. A remek formában lévő angolok átlépnének gelsenkircheni ellenfelükön, a túloldalon Mirko Slomka vezetőedző is bizakodó azonban, "meglepetéscsomagot" készít a londoniaknak. A hazája bajnokságában gyatrán szereplő Rosenborg a Morientes nélkül felálló Valencia ellen próbál majd helytállni szerda este Trondheimben.

Bajnokok_Ligája