Találatok a Carlos Pastor címkére

Találatok száma: 5

Pastor szerint a védekezésen és a kapusteljesítményen múlhat – a Barca ellen is

2019-09-14 11:14:51

A Mol-Pick Szeged szombaton, hazai pályán a spanyol bajnok Barca, a Telekom Veszprém vasárnap, ugyancsak otthon, az ukrán Motor Zaporizzsja ellen kezdi meg a szereplését a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A nyitány előtt a magyar csapatok edzői, Juan Carlos Pastor és David Davis nyilatkoztak a Nemzeti Sportnak.

Telekom Davis Mol Pick Szeged David Davis Carlos Pastor Barca

Férfi kézilabda: Pastor nem kíván Bunticcsal tovább dolgozni

2017-12-17 23:05:02

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap Denis Buntic nélkül játszott és kapott ki 24–22-re a Tatabánya elleni bajnokiján. A mérkőzés után kiderült, hogy a 35 éves horvát jobbátlövőt valószínűleg nem látjuk többet pályára lépni szegedi mezben.

kézilabda Mol-Pick Szeged Denis Buntic Carlos Pastor

Férfi kézi: Bombac szava elakadt Carlos Pastortól

2015-09-24 21:54:44

Dean Bombac egyszerűen csak edzői fenoménnak nevezte edzőjét, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát irányító Carlos Pastort.

férfi kézilabda Mol-Pick Szeged Dean Bombac Carlos Pastor

Férfi kézi: Pastor irányítót faragna a fiatal átlövőből

2015-05-29 11:44:10

Haszilló Gergő kettő plusz egy éves szerződést kötött a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával. A tehetséges játékos a felkészülést már a felnőttcsapattal kezdi meg – adta hírül a klub honlapja.

Mol-Pick Szeged Haszilló Gergő Carlos Pastor

Férfi kézi: Pastornak a sorsdöntő BL-selejtező a legfontosabb

2013-07-25 11:06:21

Szerdán megérkezett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Szerbiába. Az új tréner, Juan Carlos Pastor folytatja a hagyományt: Kopaonikban, a nemzeti parkban, magaslaton tart erőnléti felkészítést a 18 tagú keretnek. Az együttes augusztus 3-án tér haza, majd 7-én az RN Löwen vendégeként Németországban játszik edzőmeccset. A szegedi szurkolók augusztus 10-én láthatják a Temesvárt fogadó gárdát. Pastor, a gárda vezetőedzője a sorsdöntő BL-selejtezőt tartja a legfontosabb feladatnak.

férfi kézi Mol-Pick Szeged Carlos Pastor