Találatok a Bruma címkére

Találatok száma: 7

Nyert odahaza a Lipcse, de fontos gólt szerzett a Zenit

2018-03-08 20:58:16

Ugyan nyert odahaza a Lipcse a Zenit ellen a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében, de az oroszok szereztek Gulácsi Péterék ellen egy idegenbeli találatot, amely később még nagyon fontossá válhat.

Zenit Timo Werner Roberto Mancini RB Leipzig Gulácsi Péter Európa-liga

El: megérdemelt Leipzig-siker a nápolyi San Paolóban

2018-02-15 23:05:35

A labdarúgó Európa-liga kieséses szakaszában a Gulácsi Péterrel a kezdőcsapatban felálló RB Leipzig végig jobban futballozott, és megérdemelt, 3–1-es győzelmet aratott a Napoli felett a nápolyi San Paolo Stadionban. A Serie A listavezetője tartalékosan állt fel, és a Leipzig látványosan motiváltabb is volt a kongó lelátók előtt lejátszott mérkőzésen.

Timo Werner RB Leipzig Napoli Gulácsi Péter Európa-liga El

Csak ők akarták: Gulácsi és a Leipzig győztesen hagyta el Nápolyt

2018-02-15 21:00:01

A labdarúgó Európa-liga kieséses szakaszában a Gulácsi Péterrel a kezdőcsapatban felálló RB Leipzig végig jobban futballozott és megérdemelt, 3–1-es győzelmet aratott a Napoli felett a nápolyi San Paolo Stadionban. A Serie A listavezetője tartalékosan állt fel, és a Leipzig látványosan motiváltabb is volt a kongó lelátók előtt lejátszott mérkőzésen.

Timo Werner RB Leipzig Napoli Gulácsi Péter Európa-liga El

RB Leipzig: a Galatasaraytól érkezett Gulácsi új csapattársa

2017-06-14 18:25:43

A Gulácsi Pétert is foglalkoztató RB Leipzig hivatalosan is bejelentette Bruma szerződtetését. A portugál szélső, akinek teljes neve Armindo Tue Na Bangna, öt évre írt alá a német labdarúgó Bundesligában második helyen végző lipcseiekhez.

nemzetközi átigazolás Bruma

Galatasaray: elbukott Sneijderék Tudor elleni palotaforradalma

2017-05-08 19:59:16

Szebb napokat is megélt már történelme során a török labdarúgó-egyesület, a Galatasaray, ahol a horvát edző, Igor Tudor ellen palotaforradalmat szerveztek a csapat légiós ászai.

török labdarúgás játékossors Wesley Sneijder Nigel de Jong Igor Tudor Galatasaray

Galatasaray: 10 millió eurót fizettek a vb ezüstcipőséért

2013-09-04 11:30:24

Kihasználva, hogy Törökországban csak szerdán zárul az átigazolási időszak, a Galatasaray labdarúgócsapata 10 millió euróért megvásárolta Brumát a lisszaboni Sportingtól. A 18 esztendős, portugál korosztályos válogatott szélső ötéves szerződést kötött a török klubbal.

török átigazolás portugál átigazolás nemzetközi átigazolások Sporting Galatasaray Bruma

Lisszaboni derbi, avagy vízválasztó portugál módra

2013-08-31 17:08:00

A múlt héten a hosszabbításban fordítottunk 1-0-ról a Gil Vicente ellen, ma viszont az első perctől tökéletesen kell játszanunk, ha nyerni akarunk....

Jorge Jesus benfica Cardozo Bruma tizengyespárbaj