Találatok a Bozsik stadion címkére

Találatok száma: 7

Honvéd: Sok személyes üzenet maradt a Bozsik-stadionban – Nagy Gergő

2019-01-15 18:54:48

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata immár a Magyar Futball Akadémián készül a tavaszi szezonra a régi Bozsik József Stadion bontása és az új építése miatt. A játékosok bármerre mennek is az épületben, lépten-nyomon saját arcképük köszön vissza a falakról. Különösen igaz ez Nagy Gergőre, aki 11 évvel ezelőtt, 14 esztendősen húzta magára először a kispestiek piros-fekete mezét. 

Nagy Gergő Magyar Futball Akadémia Budapest Honvéd Bozsik Stadion

Honvéd: tornaterem a VIP helyén, műszálas székek – Vadócz a Bozsik-stadionról

2018-08-05 23:33:45

A Budapest Honvéd az utolsó tétmérkőzését játszotta vasárnap a Bozsik-stadionban, a következő hazai meccsén már az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadja a Mol Vidi FC-t. A csapat ugyanis hosszú időre albérletbe költözik, hogy otthona megszépülhessen. Az emlékek már most is szépek, erről a kispestiek idén hazatért saját nevelésű labdarúgója, Vadócz Krisztián beszélt az NSO Tv-nek. 

labdarúgó NB I Vadócz Krisztián Kispest Budapest Honvéd Bozsik Stadion

NB I: a Bozsik-stadionban játssza hazai meccseit az MTK

2014-06-24 17:32:18

Az MTK Budapest a 2014–2015-ös idényben a Bozsik József Stadionban játssza hazai mérkőzéseit, mivel elkezdődik új létesítményének építése.

stadion NB I MTK Honvéd Bozsik Stadion

Honvéd: szavazott az önkormányzat, a klubé a stadion

2007-11-29 00:00:07

E heti ülésén a kispesti önkormányzat megszavazta a Bozsik-stadion átadását a Honvéd család részére. Mint ismert, a kerület múlt év végén kérte meg a magyar államtól a sportlétesítmény tulajdonjogát, s a kormány tavaszi döntése alapján Kispest önkormányzata nevében Gajda Péter polgármester szeptemberben vehette át a stadiont a Sportfólió Kht.-tól és a Kincstári Vagyoni Igazgatóságtól.

Honvéd Bozsik stadion

Kispesten hamarosan sövény választja el a pályától a főtribünt

2007-09-29 00:00:09

Mintaklub lett az éllovas Budapest Honvéd. Aki régen járt a csapat otthonául szolgáló Bozsik-stadionban, az tán rá sem ismer. A látványos felújítások után a vezetők a pályát övező vaskerítést tüntetik el. Egyrészt, hogy a nézőket ne zavarja a kilátásban, másrészt pedig, hogy a fémrács véletlenül se válassza el lélekben a drukkereket a csapattól.

Kispest Bozsik stadion