Találatok a Boa Esporte címkére

Találatok száma: 6

Brazília: ismét börtönben a szabadulása után szerződést kapó gyilkos kapus

2017-04-26 17:54:02

A Brazil Legfelsőbb Bíróság visszavonta Bruno Fernandes de Souza szabadságvesztésének felfüggesztő határozatát, így a gyilkos futballkapusnak ismét be kellett vonulnia a börtönbe.

Bruno Boa Esporte

Brazília: hivatalosan is szerződtették a borzalmas gyilkossággal vádolt kapust

2017-03-14 17:19:56

Kedden a Boa Esporte hivatalosan is bejelentette, hogy soraiba fogadja Bruno Fernandes de Souzát. A 32 éves brazil kapus óriási felháborodás közepette írta alá új kontraktusát a brazil másodosztályú klubbal.

Bruno Boa Esporte

Brazília háborog: kisfia anyját a kutyákkal etették meg, ő mégis futballozhat

2017-03-13 13:09:37

A brazil közvélemény egy része igencsak háborog, és jó oka van rá: várhatóan kedden a másodosztályú Boa Esporte labdarúgócsapata hivatalosan is bemutatja új kapusát, Bruno Fernandes de Souzát, aki az előző héten szabadult a börtönből. Bruno 2013 márciusában 22 évet és 3 hónapot kapott volt barátnője – és legfiatalabb gyermeke anyja –, Eliza Samudio brutális meggyilkolásáért. A brazil igazságszolgáltatás hiányosságai miatt most (ideiglenesen) szabad, és a Boa Esporte számol is vele – kérdés, milyen üzenetet közvetít ez.

gyilkosság brazil foci Eliza Samudio Bruno Brazília Boa Esporte

Videó: elszabadult a pokol – saját társát is eldobta a dühös hátvéd

2016-11-06 11:11:55

Ijesztő eset történt a brazil harmadosztályú labdarúgó-bajnokság döntőjének visszavágóján. A hazai pályán játszó Boa Esporte Clube 2–0-ra vezetett a Guarani ellen, amikor a 61. percben a vendégek védője, Antonio Ferreira lekönyökölte egyik ellenfelét – a játékvezető felmutatta neki a piros lapot. Ekkor elszabadult a pokol. A hátvéd ellökte a bírót, majd egy cselgáncsos mozdulattal az őt megállítani akaró saját társát is arrébb dobta. A feldühödött Ferreirát nagy nehezen, több ember segítségével sikerült az öltözőbe vinni, csapata 3–0-ra kikapott a másodosztályba ezzel feljutó Boától.

játékvezető brazil labdarúgás Guarani Boa Esporte Antonio Ferreira

Videó: van elképesztőbb öngól az NB I-es „legendákénál?” Itt egy jelentkező!

2015-11-25 16:26:51

Valószínűleg minden magyar futballrajongó emlékszik Tokody Tibor vagy Pavol Durica legendás öngóljára. A brazil másodosztályú bajnokság 38. fordulójában rendezett Boa Esporte–ABC (2–0) mérkőzésen a vendégek játékosa, Jefferson Honorato Silva hasonlóan hatalmas öngólt vétett. 

brazil labdarúgás Boa Esporte ABC

Videó: a fejbe lőtt kapus esete - az év legröhejesebb öngólja

2014-09-29 09:51:18

Szegény Joao Carlos valószínűleg sokáig nem felejti el 2014. szeptember 27-ét. A brazil Boa Esporte labdarúgócsapatának kapusa az Avaí elleni bajnoki mérkőzés 89. percében csúnyán elvétett egy beadást, majd miután az ellenfél játékosának lövését védőtársa a gólvonalról kirúgta, a labda pontosan fejbe találta, és onnan a kapuba pattant.

videó brazil labdarúgás Joao Carlos Boa Esporte Avaí