Találatok a Berkesi Judit címkére

Találatok száma: 3

A mezőny legjobbja – interjú Berkesi Judittal

2017-11-11 10:11:01

Berkesi Judit, az MTVA sportriportere rövid idő alatt vált népszerűvé a szurkolók körében, és fogadtatta el magát a játékosok között. Nem kis munka ez: nőként a futball világában talpon maradni, hitelesnek lenni, jókora kihívás. De a csinos hölgy nem lett szakbarbár, a sport mellett fontos számára az irodalom, a zene, a színház, a film, s legalább annyit tud beszélni Milan Kundera könyveiről, mint Lionel Messi cseleiről vagy Bernd Storck hangulatváltásairól.

magyar válogatott  interjú  Georges Leekens  Bernd Storck  Berkesi Judit 

Rio 2016: Knézyé az úszás, de mit közvetít Hajdú B. és Berkesi Judit?

2016-08-04 14:51:37

Magyar idő szerint péntekről szombatra virradóra kezdetét veszi a 31. nyári olimpia, ennek kapcsán pedig megkerestük a játékokat közvetítő MTVA-t, amelynek munkatársai készségesen válaszoltak arra a kérdésünkre, melyik versenyszámot ki közvetíti.

olimpia 2016  Rio 2016  MTVA  M4  Knézy Jenő  Hajdú B. István 

Válogatott: a Storck-féle tévés bögre igaz története

2016-06-28 15:15:56

Sok portált – így a miénket is – bejárta a képsor, amelyen Berkesi Judit, az MTVA riportere egy bögrével kedveskedett Bernd Storck szövetségi kapitánynak labdarúgó-válogatottunk Eb-búcsúja után. De miért éppen egy bögrével? És valóban az MTVA mondott így köszönetet Storcknak az Eb-közvetítések kimagasló nézettségéért, ahogyan az internetes média nehezen komolyan vehető tálalásából kiderült?

magyar válogatott  Magyarország  Bernd Storck  Berkesi Judit