Találatok a Berkesi Judit címkére

Találatok száma: 6

Év sportolója: pazar produkciók, meglepetések, gyönyörű díjak

2018-01-04 16:49:27

Bár Kiss Gergely nehezen tartotta titokban az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála meglepetéseit, végül csak annyit árult el, hogy a fellépők, a produkciók és a díjátadók körében is lehet számítani azokra. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, a szervező Duna Incentives, Training and Events társtulajdonosát természetesen az lepte meg leginkább, hogy a 2017-ben világbajnoki ezüstérmet szerző férfi vízilabda-válogatott nem került be kategóriájában az első három jelölt közé. De nem volt ezzel másképpen az est háziasszonya, Berkesi Judit sem, aki arról is beszélt az NSO Tv-nek, izgul-e amiatt, hogy a tavalyi évtől eltérően idén már egyedül vezeti a gálát. Csisztu Zsuzsa, a Magyar Sportújságírók Szövetségének alelnöke a nemzetközi sztárvendégekről rántotta le a leplet, valamint bemutatta a győzteseknek járó, gyönyörű díjat is.     

év sportolója férfi vízilabda-válogatott Kiss Gergely Csisztu Zsuzsa Berkesi Judit Az Év Sportolója Gála

„A magyar sportnak az Év sportolója-díj az Oscarja!”

2018-01-04 09:54:54

Nagy erőkkel készül a közvetítésre, és idén először már a kategóriák három-három jelöltjének bejelentését is élőben sugározza a gála névadó szponzora, az M4 Sport. 

Év sportolója Székely Dávid Berkesi Judit

A mezőny legjobbja – interjú Berkesi Judittal

2017-11-11 10:11:01

Berkesi Judit, az MTVA sportriportere rövid idő alatt vált népszerűvé a szurkolók körében, és fogadtatta el magát a játékosok között. Nem kis munka ez: nőként a futball világában talpon maradni, hitelesnek lenni, jókora kihívás. De a csinos hölgy nem lett szakbarbár, a sport mellett fontos számára az irodalom, a zene, a színház, a film, s legalább annyit tud beszélni Milan Kundera könyveiről, mint Lionel Messi cseleiről vagy Bernd Storck hangulatváltásairól.

magyar válogatott interjú Georges Leekens Bernd Storck Berkesi Judit

Rio 2016: Knézyé az úszás, de mit közvetít Hajdú B. és Berkesi Judit?

2016-08-04 14:51:37

Magyar idő szerint péntekről szombatra virradóra kezdetét veszi a 31. nyári olimpia, ennek kapcsán pedig megkerestük a játékokat közvetítő MTVA-t, amelynek munkatársai készségesen válaszoltak arra a kérdésünkre, melyik versenyszámot ki közvetíti.

olimpia 2016 Rio 2016 MTVA M4 Knézy Jenő Hajdú B. István

Válogatott: a Storck-féle tévés bögre igaz története

2016-06-28 15:15:56

Sok portált – így a miénket is – bejárta a képsor, amelyen Berkesi Judit, az MTVA riportere egy bögrével kedveskedett Bernd Storck szövetségi kapitánynak labdarúgó-válogatottunk Eb-búcsúja után. De miért éppen egy bögrével? És valóban az MTVA mondott így köszönetet Storcknak az Eb-közvetítések kimagasló nézettségéért, ahogyan az internetes média nehezen komolyan vehető tálalásából kiderült?

magyar válogatott Magyarország Bernd Storck Berkesi Judit