Találatok a Barka Emese címkére

Találatok száma: 54

Birkózás: Varga Jánost és a vb-csapatot köszöntötte a szövetség

2018-11-22 16:37:56

A magyar birkózás különleges heteit, napjait éli, hiszen a szakmailag és rendezési szempontból is remekül sikerült budapesti világbajnokság után nem sokkal újabb elismerés érte a sportágat, az olimpiai bajnok, kétszeres vb- és Eb-aranyérmes Varga János bekerült a Nemzet Sportolói közé. Őt és a válogatottat köszöntette csütörtökön a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) vezetősége.

díjazás birkózás Varga János Schmitt Pál Sastin Marianna Olejnik Pavlo

Birkózó-vb: „Alszunk egy párat, aztán kitaláljuk, lesz-e folytatás”

2018-10-25 20:39:53

Barka Emese taktikus és precíz birkózással legyőzte román ellenfelét az 57 kg-os súlycsoportban, így megszerezte a magyar válogatott első érmét a budapesti birkózó-világbajnokságon! A 62 kilósok mezőnyében Sastin Marianna elvesztette a bronzérmérkőzést az ukrán Julija Tkacs ellen, így az ötödik helyen zárt. Mindketten az NSO Tv kamerája elé álltak, a korábbi világbajnok és 8 hónapja édesanya Sastin pályafutása folytatásáról is beszélt.

videó birkózó-vb Sastin Marianna NSO Tv Barka Emese

Birkózó-vb: Barka Emese bronzérmes, Sastin ötödik lett

2018-10-25 19:19:31

A magyar lány taktikus és precíz birkózással legyőzte román ellenfelét az 57-kg-os súlycsoportban, így megszerezte a magyar válogatott első érmét a budapesti birkózó-világbajnokságon! A 62 kilósok mezőnyében Sastin Marianna elvesztette a bronzérmérkőzést az ukrán Julija Tkacs ellen, így az ötödik helyen zárt.

birkózó-vb Kateryna Zhydachevska Barka Emese

Birkózó-vb: Korpási és Bácsi döntős – Barka Emese bronzérmes!

2018-10-25 17:23:47

A kötöttfogásúak is elkezdték szereplésüket a budapesti birkózó-világbajnokságon csütörtök délelőtt, majd már délután magyar részről elsőként Korpási Bálint lépett szőnyegre a 72 kilósok elődöntőjében, s kiharcolta a fináléba jutást. A folytatás is remekül sikerült, Bácsi Péter hátrányból fordítva, technikai tussal legyőzte kirgiz ellenfelét, ezzel ő is bekerült a pénteki döntőbe.  Este hét után Barka Emese az 57 kilósok között megszerezte a magyar válogatott első érmét. A nap utolsó magyar résztvevőjeként Sastin Marianna (62 kg) szintén bronzért lépett szőnyegre, ám kikapott ukrán ellenfelétől, így az ötödik helyen zárt.

birkózó-vb Váncza István Sastin Marianna Korpási Bálint Bácsi Péter Barka Emese

Birkózó-vb: Korpási Bálint és Bácsi Péter elődöntőbe jutott

2018-10-25 11:03:11

A kötöttfogásúak is elkezdték szereplésüket a budapesti birkózó-világbajnokságon, s Korpási Bálint, valamint Bácsi Péter az elődöntőbe jutott. Váncza István a negyeddöntőig menetelt, de ott kikapott, míg Andrási József a selejtezőben szenvedett vereséget – a délutáni elődöntő során mindketten bízhatnak a vigaszágas szereplésben. A nőknél Sastin Marianna mindkét vigaszágas mérkőzését megnyerte, így este a bronzéremért csatázhat.

birkózó-vb birkózás Váncza István Sastin Marianna Korpási Bálint Bácsi Péter

Birkózó-vb: Barka bronzmeccses, Sastin vigaszágas, Németh nem tudta vállalni

2018-10-24 17:24:49

Az 57 kg-ban versenyző Barka Emese az elődöntőben 6:2-re alulmaradt a kategória Európa-bajnokával, a bolgár Biljana Dudovával szemben, így csütörtökön a bronzéremért birkózhat majd. Jó hír ugyanakkor, hogy a Sastin Mariannát roppant véleményes meccsen legyőző japán Kavai Jukako bejutott a döntőbe, így világbajnokunk a vigaszágon folytathatja – eldőlt ugyanakkor az is, hogy a keddi elődöntőjében sérülést szenvedő Németh Zsanett nem tudott kiállni az esti bronzmeccsen.

birkózó-vb birkózás Sastin Marianna Németh Zsanett Barka Emese

Birkózó-vb: Barka elődöntős; Sastin nehezen értelmezhető veresége

2018-10-24 11:56:46

Mindkét, a legutóbbi hazai világbajnokságon dobogós női klasszisunk 5:2-es sikerrel rajtolt a szerdai versenynapon. Az 57 kilogrammos kategóriában Barka Emese az elődöntőbe jutott, a 60 kilogrammosoknál viszont Sastin Mariann nem jutott túl a nyolcaddöntőn, miután japán ellenfelével szemben nehezen értelmezhető vereséget szenvedett. 

birkózó-vb Sastin Marianna Barka Emese

Birkózó vb: felhőtlen szórakozás a szőnyeg helyett

2018-10-16 09:04:14

Molnár Ferenc „Üvegcipő” című vígjátéka sikerrel fut a József Attila Színházban, előadására az igazgató, egyben a darab főszereplője, Nemcsák Károly meghívta a szombaton kezdődő budapesti birkózó-világbajnokság „csapatát”.

birkózó-vb birkózás Sastin Marianna Korpási Bálint Kiss Balázs Barka Emese

Barka Emese: Kirázott a hideg a hangulattól az Arénában

2018-10-16 08:59:57

Barka Emese 2013-ban éppen hazai közönség előtt szerezte meg élete első világbajnoki érmét – természetes, hogy öt évvel később is hasonlóra készül a budapesti birkózó-vb-n. (x)

birkózó-vb birkózás Barka Emese

Birkózás: egy arany és három bronz a vb női főpróbáján

2018-09-24 16:04:11

Barka Emese nyaksérülése ellenére meggyőző teljesítménnyel végzett az élen a budapesti birkózó-világbajnokság bukaresti főpróbáján, a Ion Cornianu és Simon László nevével fémjelzett nemzetközi versenyen.

birkózó-vb birkózás Sastin Marianna Németh Zsanett Dénes Mercédesz Barka Emese

Birkózó Eb: Barka Emese technikai tussal szerzett bronzérmet

2018-05-04 18:03:47

Barka Emese bronzérmet nyert pénteken az 57 kilogrammos súlycsoportban az oroszországi birkózó Európa-bajnokságon, Kaszpijszkban.

birkózó Eb birkózás Barka Emese

Birkózó Eb: Barka bronzmeccses, Dénes és Sleisz vigaszágas

2018-05-03 13:27:07

A csütörtökön szőnyegre lépő három hölgy versenyzőnk közül Barka Emese a negyeddöntőben győzött, az elődöntőben kikapott, így pénteken bronzmérkőzést vívhat , míg Dénes Mercédesz és Sleisz Gabriella a vigaszágra jutott.

birkózó Eb birkózás Sleisz Gabriella Dénes Mercédesz Barka Emese

Birkózás: Barka aranyat, Dénes bronzot hozott Szófiából

2018-03-25 21:30:03

Négy napon át versengett csaknem harminc ország több mint 450 birkózója Szófiában, az 56. Dan Kolov- és Nikola Petrov-emlékversenyen.

birkózás Dénes Mercédesz Barka Emese

Birkózó ob: nagy meglepetések születtek a szabadfogású férfiaknál

2017-05-21 20:45:06

Vasárnap lezajlott női és szabadfogású birkózók országos bajnoksága Soroksáron. A férfiaknál több meglepetés is született – 125 kilóban Csercsics Richárd legyőzte Eb-2. és -3., olimpikon szombathelyi klubtársát, Ligeti Dánielt, 97 kilóban pedig Fodor Tamás jobbnak bizonyult a válogatott Szmik Attilánál. Veréb István hozta a kötelezőt a 86 kg-osok között.

Üveges Csaba birkózó ob birkózás Veréb István Szmik Attila Sleisz Gabriella

Birkózó Eb: újabb érem! Barka Emese bronzot nyert Újvidéken

2017-05-05 19:23:11

Barka Emese (Csepel) stabil birkózással, az utolsó fél percben gyönyörű négypontos dobással fordítva győzte le olimpiai bronzérmes azeri ellenfelét az újvidéki Európa-bajnokság harmadik helyéért rendezett összecsapáson a nők 58 kilogrammos versenyében.

birkózó Eb birkózás Ligeti Dániel Barka Emese

Birkózó Eb: 1:8 után 9:8, a vége 9:10 – Barka drámai meccse

2017-05-05 13:50:45

Barka Emese egy szinte már elbukott meccset megfordított, majd mégis elveszített, így a bronzéremért léphet szőnyegre az újvidéki birkózó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.

birkózó Eb birkózás Barka Emese

Birkózó Eb: Barka elődöntős, Ligeti a bronzért küzdhet

2017-05-05 12:56:05

Barka Emese és Ligeti Dániel is bejutott az elődöntőbe, utóbbi azonban ott kikapott, így a bronzéremért mérkőzhet majd az újvidéki birkózó Európa-bajnokság pénteki versenynapján. Gulyás Zsombor a negyeddöntőben vereséget szenvedett.

birkózó Eb Ligeti Dániel Gulyás Zsombor Barka Emese

Birkózás: többségében javítottak a magyarok a ranglistán

2017-04-10 10:32:57

A Nemzetközi Birkózószövetség (UWW) közzétette legfrissebb, márciusi világranglistáját, amelyen nagyszerűen állnak, s jellemzően javítottak a magyar birkózók.

Barka Emese Bácsi Péter Galambos Ramóna Korpási Bálint Lőrincz Tamás Lőrincz Viktor

Birkózás: Bácsi Péter is a dobogó tetejére állhatott

2017-04-09 22:16:38

A hétvégén zajlott mindhárom szakág számára a Dan Kolov- és Petko Szirakov-emlékverseny a bulgáriai Ruszéban. A vasárnap sem múlt el magyar diadal nélkül: Kiss Balázs szombati sikere után ezúttal a világ- és Európa-bajnok Bácsi Péter (kötöttfogás, 85 kg) állhatott a dobogó tetejére.

Barka Emese Bácsi Péter Ligeti Dániel birkózás