Találatok a Atlas címkére

Találatok száma: 4

Videó: tapsvihar és érzelmes búcsú – Rafa Márquez elköszönt

2018-04-21 11:12:19

A szezon végén visszavonuló Rafael Márquez utolsó alkalommal lépett pályára a nevelőegyesülete otthonában, az Estadio Jaliscóban – 22 évvel azután, hogy az Atlas labdarúgócsapatának színeiben lejátszotta élete első tétmérkőzését a felnőttek között. A 39 éves mexikói védőtől érzelmes búcsút vett a közönség és a csapat a Guadalajara elleni győztes (1–0) rangadón.

mexikói labdarúgás Rafael Márquez Atlas

Videó: borzalmas térdsérülést szenvedett az argentin kapus

2017-11-04 09:02:49

Szörnyű sérülést szenvedett a Getafe és a Sunderland korábbi kapusa, Óscar Ustari. A jelenleg a mexikói Atlas kötelékébe tartozó 31 éves labdarúgó a Tigres elleni mérkőzés hajrájában éppen egy kirúgást végzett el, amikor bal térde egyszerűen elmozdult a helyéről. Az első információk szerint a térdkalács alatti ún. patellaín szakadt el, Ustarira a műtét után hat hónapos kihagyás vár. A segítségére siető ellenfél reakciója mindent elárul…

sérülés Mexikó Atlas Argentína térdsérülés videó

Serie A: a Barcelona korábbi játékosa visszatér hazájába

2015-12-21 17:04:38

Távozik a Serie A-ban sereghajtó Veronától, és hazájában, a mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlasban folytatja pályafutását Rafael Márquez, a Barcelona korábbi középhátvédje.

olasz átigazolás nemzetközi átigazolás Serie A Rafael Márquez Mexikó Hellas Verona

Videó: fel sem nézve emelt parádés gólt a mexikói focista

2014-01-12 11:19:10

Szépségdíjas góllal szerzett vezetést a León labdarúgócsapata az Atlas ellen a mexikói bajnokság 2. fordulójában. A 3. percben Carlos Pena kapott labdát a tizenhatos előterében, majd jobbal bokából fantasztikus gólt emelt a kapuba. Pena a 38. percben is betalált, vezérletével a León 3–1-re nyert hazai pályán, és két mérkőzés után a második helyen áll négy ponttal.

videó mexikói labdarúgás León Carlos Pena Atlas