Találatok a Antonio Perosevic címkére

Találatok száma: 11

NB I: a Közel-Keleten folytatja a Puskás Akadémia játékosa

2018-07-07 18:21:59

Kölcsönben az arab emírségekbeli al-Ittihad Kalbában folytatja a pályafutását Antonio Perosevic, a Puskás Akadémia labdarúgója – tudtuk meg az NB I-es  felcsúti klub hivatalos honlapjáról.

magyar átigazolás Puskás Akadémia NB I Antonio Perosevic

Vb 2018: Henty és Perosevic fogadott a Horvátország–Nigériára

2018-06-11 11:58:08

Argentína, Izland, Horvátország, Nigéria – a világbajnokság D-csoportja sokadik ránézésre is elég keménynek tűnik. Vajon mit gondolnak erről az Újpestben és a Puskás Akadémiában légióskodó nigériaiak? Annyit előzetesen elárulhatunk: nagyon bizakodóak, szerintük még Messiéknek is akadhat félnivalójuk. Henty fogadást is kötött horvát csapattársával, Antonio Peroseviccsel hazájuk egymás elleni meccsére. 

Újpest FC videó vb 2018 nigériai válogatott labdarúgó NB I horvát válogatott

MK: A Puskás Akadémia kiütéses sikerének nyomában

2018-04-19 01:57:47

A labdarúgó Magyar Kupa elődöntős párharcának első meccsén a Puskás Akadémia FC 4–0-ra megverte odahaza a DVSC-t, jelentős előnyre szert téve a májusi visszavágó előtt. A találkozó után a győztes csapat két tagjával, Poór Patrikkal és Hegedűs Jánossal beszélgetett az NSO Tv stábja arról, hogy mi volt a nagy különbségű sikerük titka? Utóbbi játékosnak az édesapja is szóba került, akivel néhány nappal ezelőtt ugyanabban a percben szerzett gólt.

közvetítés Puskás Akadémia Poór Patrik Pintér Attila PAFC Magyar Kupa-elődöntő

MK: „Nem Pintér Attila számít, hanem a csapat”; Herczeg: Úgy voltunk, mint a hulla

2018-04-19 01:21:00

A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében a Puskás Akadémia FC 4–0-ra megverte odahaza a DVSC-t, jelentős előnyre szert téve a májusi visszavágó előtt. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

közvetítés Puskás Akadémia Pintér Attila PAFC Magyar Kupa-elődöntő Magyar Kupa

Puskás Akadémia: a négy góllal fél lábbal a döntőben

2018-04-18 19:28:15

A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében a Puskás Akadémia 4–0-ra megverte odahaza a DVSC-t, jelentős előnyre szert téve a májusi visszavágó előtt.

közvetítés Puskás Akadémia Pintér Attila PAFC Magyar Kupa-elődöntő Magyar Kupa

PAFC: több mint egymilliót fizethet a kézi Eb-t néző légiós

2018-01-31 18:24:07

Horvát sajtóhír szerint négyezer eurós pénzbüntetést kapott Antonio Perosevic, a Puskás Akadémia FC horvát labdarúgója, mert engedély nélkül nézte meg korábbi csapattársaival a férfi kézilabda Európa-bajnokságon lejátszott Horvátország–Franciaország mérkőzést.

horvát kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb Puskás Akadémia NB I Antonio Perosevic

Puskás Akadémia: horvát válogatott csatár érkezett – hivatalos

2017-08-30 10:23:37

A labdarúgó NB I-ben jelenleg nyolcadik helyen álló Puskás Akadémia FC bejelentette Antonio Perosevic érkezését. A 25 éves horvát válogatott támadó az NK Osijektől jött, s három évre írt alá Felcsúton.

nemzetközi átigazolás magyar átigazolás Puskás Akadémia NB I Antonio Perosevic

Videó: nincs látványosabban kihagyott tizenegyes ennél

2017-01-14 16:04:13

A Kína–Horvátország felkészülési labdarúgó-mérkőzés 1–1 után tizenegyesekkel dőlt el a kínaiak javára. Antonio Perosevic is kihagyott egy kísérletet. Pedig csak kicsit helyezte rosszul…

videó Kína Horvátország Antonio Perosevic