Találatok a Anthony Ervin címkére

Találatok száma: 3

Három olimpiai arany, drog, rock, depresszió és egy csodálatos elme

2019-05-17 19:02:46

Az ötvenméteres gyorsúszás csoda- és fenegyereke, Sydney és Rio olimpiai bajnoka, aki a két aranyérem közötti tizenhat évben megjárt mennyet és többféle poklot, mielőtt kikötött a purgatóriumban, látszólag nincs a helyzet magaslatán. Az amerikai Anthony Ervin kócosan, egy gyűrött, viseltes pólóban érkezik a szálloda halljába, de amint leül és beszélni kezd, megfontoltan, választékosan, figyelemre méltó bölcsességgel, nem titkolva gyengéit és sebezhetőségét, kiderül, hogy egyedülálló egyéniség.

Tiger Woods Sydney Rio de Janeiro NS Hosszabbítás Michael Phelps FINA

NS Hosszabbítás: egy különleges elme ragyogása

2019-05-17 19:43:38

Michael Phelps, Ryan Lochte, Nathan Adrian és az Egyesült Államok többi úszónagyágyúja árnyékában talán kevesebb jutott neki a dicsfényből, nem cseng olyan jól a neve, pedig ritka a hozzá hasonló, különleges ember a sport világában. Persze, két egyéni olimpiai bajnoki sikere között 16 év telt el, ami alatt volt drogos, rocksztár, depressziós, önsanyargató – ahogy ő mondja, csak élt. Kipróbálta, merre érdemes elindulnia.

NS Hosszabbítás Kocsárdi Gergely Hátsó füves Göröcs János Anthony Ervin Anastacia

Rio 2016: 16 év, két arany – köztük öngyilkossági kísérlet, csövezés, drogozás

2016-08-13 11:38:25

Az úszó Anthony Ervin olyan számban nyert aranyérmet Rióban – 50 m gyorson –, amely talán az egész olimpia legnagyobb lutrija. Az amerikainak nem először jött össze a siker, 2000-ben holtversenyben lett első. A két olimpiai aranyérme közötti tizenhat évben viszont megjárta a pokol megannyi bugyrát.

úszás olimpia 2016 olimpia Rio 2016 Anthony Ervin