Találatok a Anderson Pico címkére

Találatok száma: 3

Kisvárda: „A kinézetem miatt mindig Roberto Carloshoz hasonlítottak”

2018-09-07 10:03:22

A Gremióban, a Flamengóban és a tragikus sorsú Chapecoensében is futballozó zömök kisvárdai védő, Anderson Pico pontosan tudja, milyen az, amikor félistenként tekintenek a játékosokra.

labdarúgó NB I Roberto Carlos NB I Kisvárda Anderson Pico

Kisvárda: négy idegenlégiós kapcsolódott be a felkészülésbe

2018-06-21 08:57:57

Immár hét, újonnan szerződtetett idegenlégiós készül az NB I-es rajtra hangolódó kisvárdai futballcsapatnál. A már az első edzéstől kezdve jelenlévő ukrán Roman Karaszjuk és Anton Sinder valamint a szerb Vuk Mitosevics után szerdán a grúz-ukrán Temur Parcvanija és a három brazil futballista, Jefferson Sassá, Felipe Ventura és Anderson Pico is bekapcsolódott az edzésmunkába.

Temur Parcvanija Roman Karaszjuk Kisvárda Jefferson Sassá Felipe Ventura Anton Sinder

Videó: honfitársa „megidézte” Roberto Carlos legendás gólját

2016-04-27 10:22:12

Pokoli nagy góllal szerzett vezetést a Dnipro Dnipropetrovszk labdarúgócsapata az Olekszandrija ellen (4–0) az ukrán bajnokság 23. fordulójában. Az előző szezonban Európa-liga-döntőt játszó csapat brazil középpályása, Anderson Pico óriási erővel bombázott a bal felső sarokba, hasonlóan, mint honfitársa, Roberto Carlos 1997-ben a Franciaország elleni felkészülési mérkőzésen. A különbség csak annyi, hogy a Real Madrid korábbi klasszisa bal, míg Pico jobb lábbal talált be.

ukrán labdarúgás Ukrajna Roberto Carlos Olekszandrija Dnipro Anderson Pico