Találatok a ancelotti címkére

Találatok száma: 9

Real: Casillas a kispadon mobilozott, Ancelotti a lelátón füstölt

2015-05-18 09:19:02

Carlo Ancelottit dohányzáson érték a Real Madrid Espanyol elleni mérkőzésén: a királyiak vezetőedzője az eltiltása miatt a lelátóról, pöfékelve nézte a Real 4–1-es győzelmét. A kispadon helyet foglaló Iker Casillast különösebben nem kötötte le Cristiano Ronaldo hetedik szezonbeli mesterhármasa, a királyiak kapusa mobiltelefonozással ütötte el az időt a találkozó alatt. Mindeközben a Barcelona legyőzte az Atlético Madridot, és spanyol bajnok lett. 

labdarúgás kép Real Madrid Carlo Ancelotti Ancelotti

"Memento mori" Münchentől Madridig

2015-05-17 12:05:39

Legutóbbi jelentkezésemkor feltörekvő „kis hölgyként” aposztrofáltam a Juventust, s a BL elődöntők tükrében kijelenthetjük, nem lőttem...

München visszapillantó Nürnberg Dante Ancelotti Neuer

Pünkösdi királyság Madridban, avagy ez a REALitás???

2014-02-06 16:02:03

Néhány hete, mikor legutóbbi blogbejegyzésemben azt írtam, hogy „a Real Madrid idén aligha lesz bajnok”, a kommentelők kereszttüzében kis...

visszapillantó Simeone Ancelotti Lionel Messi ronaldo real

Antonio Conte eltolta a Juventus aranyát

2012-05-11 00:42:18

Még csak pár napja, hogy a Juventus – amely a tavasz eleji megtorpanása (zsinórban négy bajnoki döntetlen) után elképesztő, 26–2-es gólkülönbséggel hozott össze kilenc győzelmet egyetlen iksz mellett – biztossá tette az elsőségét az Inter elleni derbin elbukó nagy riválisa, a címvédő Milan előtt (amelyet a kupa elődöntőjében is elbúcsúztatott; a finálé a Napolival még hátravan!). Mivel a torinóiakat a bundabotrány az előző évtized közepén nemcsak megfosztotta két elsőségüktől, de száműzte is őket a második vonalba, onnan kellett ismét talpra állniuk, és kilenc esztendő után most lettek hivatalosan is újra Itália legjobbjai. Ezzel szemben a Lazio az elmúlt tíz évben dobogón is csak egyszer volt, s akkor is a Juve távollétével könnyített mezőnyben. Na de az ezredfordulón... Az akkor történtekbe még manapság is beleborzonganak a két csapat hívei.

sportnaptár olasz bajnokság Simeone Serie A Perugia Lazio

Ancelotti határozottan cáfolta Didier Drogba leigazolását

2008-05-15 00:00:24

A Daily Mirror információi szerint az elefántcsontparti támadó, Didier Drogba három éves szerződést kötött az AC Milannal. Carlo Ancelotti, az olaszok mestere, mihelyst meghallotta, határozottan tagadta, és alaptalan pletykának minősítette a híreket. Bár szüksége lesz a nyáron négy vagy öt támadóra, de még nem tudja, kik akadnak majd a piros-feketék hálójába.

Milan ancelotti Didier_Drogba

Carlo Ancelotti: A sors kárpótolt minket az isztambuli fiaskóért

2007-05-28 00:00:09

Minden jó ha a vége jó: az AC Milan rémes szezonkezdet és számtalan a csapatot hátráltató probléma ellenére mégis Európa klubfutballjának csúcsán zárja az idényt. Carlo Ancelotti szerint novemberben estek át a holtponton. Az együttes szakvezetője négy éven belül a második Bajnokok Ligája címét ünnepelheti, hiszen 2003-ban Manchesterben a Juventus ellen is sikerült elhódítania vele a trófeát a piros-feketéknek a tizenegyesrúgások után.

AC Milan ancelotti bl-döntő

Maldini kezdőként vezényelné sikerre az AC Milant a bajorok ellen

2007-04-06 00:00:09

Az AC Milan képviseli az állandóságot a BL-ben, a tavaly negyeddöntős csapatok közül egyedül ők maradtak ringben ebben az idényben . Ráadásul az elmúlt négy szezonban háromszor már sikerült kiharcolniuk a legjobb négy közé jutást, így most is reménykednek, hogy sikerült túljutniuk a Hitzfeld által irányított Bayern Münchenen.

Milan Bayern München maldini

Ancelotti: Elértük a célt, most csak ez számít

2006-11-26 00:00:10

Hiába jutott tovább vereséggel is csoportelsőként az AC Milan a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé – köszönhetően a Lille–Anderlecht találkozón született 2-2-es döntetlennek – a milánói együttes gyenge eredményei egyre aggasztóbbak. Carlo Ancelotti ugyanakkor egy vállrándítással elintézte az athéni 1-0-s kudarcot.

Bajnokok_Ligája Milan