Találatok a Alekszandar Prijovics címkére

Találatok száma: 3

A BATE legyőzte a PAOK-ot Szalonikiben, és továbbjutott

2018-12-13 18:42:17

A Chelsea mögött a fehérorosz BATE Boriszov jutott tovább másodikként a labdarúgó Európa-liga L-csoportjából, miután Szalonikiben sima, 3–1-es győzelmet aratott a PAOK felett. Csoportelsőként a Chelsea, csoportmásodikként a BATE lépett tovább, a Mol Vidi FC a harmadik, a PAOK a negyedik helyen végzett.

PAOK Nyikolaj Szignyevics Makszim Szkavis Európa-liga El L-csoport El

BL: a PAOK pazar szabadrúgás-kombinációját látni kell! – videó

2018-08-30 08:14:21

Szépségdíjas gólt szerzett szabadrúgásból a görög PAOK a Benfica elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján gól nélküli állásnál. Más kérdés, hogy végül a portugál csapat 4–1-re győzött, így 5–2-es összesítéssel bejutott a főtáblára, a PAOK pedig az Európa-liga csoportkörében folytatja. Íme, Alekszandar Prijovics találata!

PAOK Bajnokok Ligája BL-selejtező BL Alekszandar Prijovics

Vb 2018: „Visszahozták a hitet a szerb futballba” – az öröm pillanatai

2017-10-10 11:00:18

„Nem sokan bíztak abban, hogy sikerül kijutnunk a jövő évi világbajnokságra, azonban én az első naptól kezdve hittem a fiúkban” – mondta Szlavoljub Muszlin, a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az 1–0-s hazai győzelemmel végződő Szerbia–Grúzia mérkőzés után. A győzelemnek köszönhetően Szerbia megnyerte a D jelzésű selejtezőcsoportot, így kijutott az oroszországi tornára, míg a második helyet megszerző írek pótselejtezőn próbálhatják meg kiharcolni a vb-részvételt.

vb 2018 foci vb 2018 Szlavoljub Muszlin Szerbia Alekszandar Prijovics