Találatok a Ada Hegerberg címkére

Találatok száma: 6

Marozsán ott lesz, az aranylabdás nem – kezdődik a női vb!

2019-06-06 14:26:43

Barokkos túlzás lenne azt állítani, gondolni, hogy a következő egy hónapban az egész világ Franciaországra figyel majd, ahol pénteken megkezdődik a nyolcadik női labdarúgó-világbajnokság. Mélyreható szakmai elemzésekbe ezért nem is bocsátkoznánk, néhány érdekességet és fontos tudnivalót azonban összegyűjtöttünk a június 7-től július 7-ig tartó vb-ről. Kiderül többek között, hogy a szakág eddigi egyetlen aranylabdása ereje teljében miért marad le a világbajnokságról, hogy a párizsi nyitó mérkőzésre hány perc alatt fogytak el a jegyek, és hogy a német válogatott legnagyobb sztárja, a szülővárosában, Budapesten májusban Bajnokok Ligáját nyerő Marozsán Dzsenifer hogyan készül a tornára. De „természetesen” arról is szó esik, mi köze van Bob Marleynak a jamaicai női futballhoz…

női világbajnokság női vb női labdarúgás női foci Németország Marozsán Dzsenifer

Kép: különleges cipővel üzen mindenkinek a női aranylabdás

2018-12-14 16:37:06

Mint ismert, Ada Hegerberg, az Olympique Lyon 23 éves norvég támadója nyerte meg az első női Aranylabdát. A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes labdarúgót a december eleji gála után nem sokkal a Puma sportszergyártó cég különleges cipővel lepte meg.

női labdarúgás női Aranylabda Ada Hegerberg

Női kézi Eb: Neagu videóval üzent a kínos helyzetbe hozott Aranylabda-győztesnek

2018-12-11 17:57:58

Mint arról mi is beszámoltunk, nagy botrányt váltott ki, amikor az első női Aranylabdát elnyerő Ada Hegerberget kellemetlen helyzetbe hozták a díjátadón, arra kérve a 23 éves norvég labdarúgót, hogy „twerkeljen” a színpadon. A jelenleg is zajló franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság egyik sztárja, a román Cristina Neagu sem hagyta szó nélkül az esetet, és egy videóval üzent, támogatásáról biztosítva Hegerberget.

női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb Románia Cristina Neagu Aranylabda

Aranylabda 2018: kínos kérdést tettek fel az első női győztesnek – videó

2018-12-04 08:18:22

Nagy botrányt váltott ki Martin Solveig francia DJ, aki a hétfői Aranylabda-gálán kellemetlen kérdést tett fel az első női Aranylabdát nyerő Ada Hegerberget. Sokak szerint a műsorvezető szexista viselkedése felháborító volt. Solveig aztán jelezte, csupán viccelni akart.

Martin Solveig Aranylabda 2018 Aranylabda Andy Murray Ada Hegerberg

Cristiano Ronaldo, az anyósjelöltek kedvence

2016-08-26 11:43:18

Cristiano Ronado az UEFA Év játékosa-díj megnyerése után szűk körű sajtótájékoztatót tartott, amelyen a Nemzeti Sport Online is részt vett. A portugál sztár nemcsak a pályán szórakoztatja a közönséget, a mikrofon mögött is brillírozott.

UEFA Év játékosa-díj UEFA Real Madrid Cristiano Ronaldo Ada Hegerberg

UEFA: mindent megnyert, elvitte Marozsán elől a díjat

2016-08-25 19:05:54

A norvég Ada Hegerberg nyerte meg az UEFA Év női játékosa-díjat, amelyet a Bajnokok Ligája-csoportkör sorsolása után vehetett át Monacóban.

női labdarúgás UEFA Marozsán Dzsenifer Amandine Henry Ada Hegerberg