IE8 nyereményjáték részletei és játékszabályzat

Vágólapra másolva!
2001.01.10. 17:30
Címkék

Mindannyiunk számára fontos, hogy az internetes böngészés során a káros alkalmazások, vírusok és adathalász programoknak gátat szabjunk. A Microsoft Biztonságos internet csomagja ezt a védelmet nyújtja az Internet Explorer 8 és az ingyenes Microsoft Security Essentials víruskereső alkalmazásának segítségével.
Mindannyiunk számára fontos, hogy az internetes böngészés során a káros alkalmazások, vírusok és adathalász programoknak gátat szabjunk. A Microsoft Biztonságos internet csomagja ezt a védelmet nyújtja az Internet Explorer 8 és az ingyenes Microsoft Security Essentials víruskereső alkalmazásának segítségével.

És annak érdekében, hogy ne maradj le a közösségi élet legfontosabb dolgairól a csomagba beletettük a Windows Live Essentials (Vista vagy Windows 7 esetében a Live Essentials 2011) programot. Amellyel a Messengeren túlmenően hozzáférhetsz az ingyenesen rendelkezésre álló 25 GB-os tárhelyedhez, amin azt tárolsz, amit szeretnél. És úgy használhatod, mint a saját merevlemezedet, amit bárhonnan elérhetsz, és fényképeidet akár meg is oszthatód barátaiddal (akár Facebook-on is*). Sőt, az Office Webes alkalmazásai is bármikor a rendelkezésedre állnak, hogy Word, Excel, PowerPoint és OneNote dokumentumokat hozhass létre, módosíts vagy megossz.

Tedd biztonságossá az internetet, a gépedet és most nyerhetsz egy szuper Microsoft egeret!

Azok között, akik letöltik a Biztonságos internet csomagot és feltelepítik az internet Explorer 8 böngészőt, kisorsolunk 5 db Wireless Mobile Mouse 3000 USB egeret és 10 db ARC Touch Mouse egeret.

 

A BIZTONSÁGOS INTERNET CSOMAG LETÖLTÉSE

* A Facebook megosztás csak a Windows Live Essentials 2011 alkalmazással lehetséges, amely Windows Vista és Windows 7 operációs rendszer esetén érhető el.

 

A Játék szervezője a Ringier Kiadó Kft (székhely: 1082 Budapest, Futó u. 35–37., a továbbiakban: Szervező).


A Játékban részt vehet minden természetes személy, kivéve a Szervező, illetve az játék szervezésében közreműködő ügynökségek, és partnerek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

A Játék 2011. január 12-én kezdődik, és 2011. február 12-ig tart.

A Játék menete:

A Szervező nyereményjátékot szervez, melyben kizárólag olyan felhasználók vehetnek részt, akik meglátogatják a www.nemzetisport.hu és a www.blikk.hu oldalakat Internet Explorer 5, Internet Explorer 6, Internet Explorer 7, Safari, Opera, Chrome, Mozilla Firefox böngészőkkel.

Kizárólag a fent megnevezett böngészőket használó felhasználók számára láthatóak azok a hirdetések, melyekre kattintva az adott felhasználó egy letöltő oldalra jut, ahonnan a Biztonságos Internet csomagot (a csomag a következőket tartalmazza. magyar nyelvű Internet Explorer 8, Microsoft Security Essentials, Microsoft Live Essentials és Microsoft Live essentials 2011) letöltve és feltelepítve az Internet Explorer első és egyetlen alkalommal megnyíló internetes oldalán regisztrál. A regisztráció hiánytalan kitöltésével a felhasználó részt vesz a nyereményjátékban. A hiánytalan regisztráció minősül érvényes pályázatnak. A regisztrációs oldal összesen egy alkalommal, a böngésző telepítését követően jelenik meg.

Az érvényes pályázatokkal regisztrált játékosok között a Szervező ajándéktárgyakat sorsol ki.

A szerencsés nyertesekkel a Szervező e-mailben, illetve telefonon veszi fel a kapcsolatot.

Sorsolás időpontja és helyszíne: Ringier Kiadó, Február 16

A sorsoláson való részvétel nyilvános.

Nyeremény:

5 db 10.000 Ft azaz tízezer forint értékű Microsoft termék
10 db 5.000 Ft azaz ötezer forint értékű Microsoft termék

A nyeremény készpénzre nem váltható, jogi út kizárva.

A nyereményjáték sorsolásán egy játékos egy alkalommal, az időben először kisorsolt pályázatával jogosult a nyereményre. Amennyiben egy játékos két pályázata kerül kisorsolásra, úgy a második pályázata érvénytelenné válik, és a soron következő tartaléknyertes válik jogosulttá a nyereményre.

A sorsolás alkalmával a 10.000 Ft értékű ajándékok esetében 10 db tartaléknyertes, az 5.000 Ft értékű ajándékok esetében 20 db tartaléknyertes kerül kisorsolásra.

A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt, valamint azt, hogy nyerés esetén nevük felkerül a játék oldalára.

A nyeremények után azok adóvonzatát a nyereményjáték szervező állja.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik