Tarolt a csapat, 5 góllal küldtük haza a Huddersfield-et!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.12.14. 21:12
A Wigan meccs előtt a klubnál megbeszélés volt a stáb és az elnökség között. Úgy látszik ez a megbeszélés pozitív irányba terelte a csapatot. A...

A Wigan meccs előtt a klubnál megbeszélés volt a stáb és az elnökség között. Úgy látszik ez a megbeszélés pozitív irányba terelte a csapatot.A Wigan meccs előtt a klubnál megbeszélés volt a stáb és az elnökség között. Úgy látszik ez a megbeszélés pozitív irányba terelte a csapatot.

A Huddersfield-nél Holt és Butterfield a kezdőben kapott, Vaughan a padon kezdett.

A Norwich City az alábbi kezdővel állt fel:
Ruddy - Olsson,Cuellar,Martin,Whittaker - Johnson,Tettey,Howson,O'Neil(46' Redmond) - Hooper(76' Grabban) és Jerome(72' Hoolahan).

Padon maradt: Rudd, Hooiveld, Lafferty és Turner.

A mérkőzés 17. percében Jerome meg iramodott, de Wallace piros lapot kapott, mert odacsúszott Jerome-nak amiért a bíró habozás nélkül kiállította.

Az első félidőben nem született gól, Adams le is hozta O'Neil-t és Redmond-ot küldte be. Ez a csere sokat dobott a csapaton.

Johnson két gólt, Redmond , Grabban és Jerome 1 gólt szerzett. Hooper nem lőtt gólt, de két passzt kiosztott. Hoolahan a 76. percben lépett a pályára és a 77. percben már gólpasszt jegyzett.

Adams ezen a meccsen nem küldte pályára a góltalan Lafferty-t és a potyázó Hooiveld-et. Redmond ismét sokat dobott a játékon és úgy fest, a Hooper-Jerome a legmegfelelőbb csatár párosunk, Cuellar pedig kiszorította Turner-t a kezdőből.

Két pontra kerültünk a még éppen Play-Off helyen álló Watford-tól. A következő meccsünk a Derby otthonában lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik