Tanulságok a Watford elleni meccsen!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.08.16. 22:08
A csapat megszerezte első győzelmét a 2014/15-s szezonban, és ezen a meccsen több tanulságot is lelehet vonni a csapatról. A héten sajnos Pilkington...

A csapat megszerezte első győzelmét a 2014/15-s szezonban, és ezen a meccsen több tanulságot is lelehet vonni a csapatról.A csapat megszerezte első győzelmét a 2014/15-s szezonban, és ezen a meccsen több tanulságot is lelehet vonni a csapatról.

A héten sajnos Pilkington távozott a csapattól és több mint valószínű, hogy Fer és Surman is távozik. Várható volt, hiszen a klubnál megszorítsák a költségvetést, mert a Championship kevesebb bevételt ad, mint a Premier liga.

A csapat a 4-4-2-vel állt ki, ahogy az Adams ígérte még a szezon a előtt.

A kezdő ITT!

Ahogy azt látni lehet a linken a Norwich kezdő csatárpárosa a Lafferty-Grabban duó lehet, de HA Hooper marad akkor ebből a hármasból kerül ki a két kezdő csatár.

Jamar Loza és a Murphy fivérek a csere játékosok táborát erősíthetik, szegény Becchio-nak pedig a távozás maga lenne a megváltás.

A középpálya szélein Hoolahan és Redmond kezdett, középen pedig a Tettey, Johnson páros alkotott. Rajtuk kívül reális esélye lehet a kezdőbe kerülni Howson-nak, vagy O'Neil-nek.

Surman és Fer távozása lóg a levegőben, E. Bennett pedig még le van maradva a csapathoz képest, bár ezt a sérülésének köszönheti.

A védelemben a Whittaker, Martin, Turner és Garrido négyes szerepelt. Olsson elvolt tiltva, de rajta kívül akár Ryan Bennett, vagy éppen a még csak 20 éves Adel Gafaiti is pályára léphetett.

Bassong távozásáról nincs hír, de biztos, hogy odébb áll.

Kapus poszton világossá vált, hogy továbbra is Ruddy az első számú kapus és Rudd pedig a csere kapus. Ezek után Bunn-nak nem igazán érdemes maradnia a kanáriaknál, míg az ifista Remi Matthews-nek még rengeteget kell fejlődnie ahhoz, hogy egyáltalán kupa meccseken védhessen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik