Értékelések a Leicester elleni meccs után

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.10.04. 20:10
A csapat 2:1-re kikapott a Leicester ellen, de legalább Mbokani gólt szerzett. John Ruddy 7: A tizenegyesen nem volt rajta, a második gólnál sem volt...

A csapat 2:1-re kikapott a Leicester ellen, de legalább Mbokani gólt szerzett.A csapat 2:1-re kikapott a Leicester ellen, de legalább Mbokani gólt szerzett.

John Ruddy 7: A tizenegyesen nem volt rajta, a második gólnál sem volt sok esélye. Volt 1-2 védése, de összességében a tőle elvárható módon teljesített.

Robbie Brady 6: Védekezésben és támadásban is bőven kivette a részét. Marc Albrighton volt az embere, aki nem meglepő módon, nem is játszott valami jól.

Nem látni, hogy Olsson hiányozna a Norwich-nak, mert Brady nagyszerűen teljesít. Megérte az árát.

Seb Bassong 5: Neil alap embere, de ezen a meccsen rém gyenge volt. A tizenegyest is ő hozta össze, ráadásul ő volt az egyik leggyengébben teljesítő játékos.

Russell Martin 6: Vardy-t kellett volna hatástalanítania, ami nem mindig jött össze neki. Azért jobb volt, mint Bassong.

Stephen Whittaker 6: Szilárd pontja volt a védelemnek, de nem igazán ment fel a támadásokat segíteni.

Jarvis 5: Nem bizonyított azt, hogy érdemes őt végleg megvenni, bár még korai kijelenteni ezt.

A Leicester ellen nagyon gyenge volt és nem igazán volt aktív.

Tettey 6.5: Az első félidőben ő is gyenge volt, de a második félidőre feljavult. A tolódása pluszt jelentett a csapatnak.

Dorrans 6: Nem igazán ment előre, pedig mindenképp segítséget jelentett volna az ő játéka.

Howson 6.5: A West Ham ellen jobban játszott, mármint ami az első félidőt illeti. A második félidőben régi önmagát idézte és Mbokani-nak ő adta a gólpasszt.

Hoolahan 7: Nem véletlenül ő a játék mesterünk. 33 évesen is nagyokat tud alkotni a pályán. A Leicester elleni meccsen is megmutatta, hogy fontos alap ember ő.

A védekezésben most többet nyújtott és ő passzolt a harmadik legtöbbször.

Jerome 5: Mbokani azért érkezett, hogy nyomás alá legyen helyezve. Látni, hogy gyengébben teljesít a megszokottnál. Ha így folytassa, nem lesz kezdő.

Redmond 7.5: Ha egy valamit köszönhetünk Hughton-nak, az Nathan Redmond.

Csereként megint sokat lendített a csapaton és technikai tudásával nagyobb tempót diktált a Norwich.

Voltak veszélyes lövései is. Kicsit frusztráló, hogy nem kezdett.

Mbokani 7: Nagyon aktív volt, a kapufát is eltalálta. Sokkal jobb volt Jerome-nál, ráadásul a légi párbajokban is bátran részt vett. Szép fokozatosan bejátssza magát a kezdőbe.

Lafferty 6: Végre megkapta a várva várt esélyt, de 10 perc alatt nem lehet sok mindent csinálni.

Hooper sérülése és Grabban formán kívüli állapota miatt ő lett a harmadik számú csatár, ráadásul Hooper október közepéig mindenképp harcképtelen lesz.

A csapat a következő fordulóban a Newcastle otthonába látogat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik