Norwich City 1:0 Swansea City

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.11.08. 13:11
Fontos volt ez a győzelem, mivel legutóbb a csapat csak szeptember 12-én nyert, még a Bournemoth ellen. A kezdőben volt 1-2 meglepetés: A védelem...

Fontos volt ez a győzelem, mivel legutóbb a csapat csak szeptember 12-én nyert, még a Bournemoth ellen.Fontos volt ez a győzelem, mivel legutóbb a csapat csak szeptember 12-én nyert, még a Bournemoth ellen.

A kezdőben volt 1-2 meglepetés: A védelem jobb oldalán ezúttal Wisdom kezdett, Jarvis sérülése miatt Brady kezdett a középpálya baloldalán, Tettey mellett nem Dorrans, hanem O'Neil játszott és az eltiltott Martin helyére Ryan Bennett került be.

A kezdő tehát így nézett ki: Ruddy- Olsson, Bassong, Ryan Bennett, Wisdom- Brady, O'Neil, Tettey, Howson- Hoolahan(90' Mulumbu) és Jerome(68' Mbokani)

Padon maradtak: Rudd, Lafferty, Dorrans, Vadis és Whittaker.

Az első félidő gyenge játékot hozott, bár a Swansea sokkal többet birtokolta a labdát.

A második félidőben is a Swansea-nél volt többet a labda, de a Norwich-nak volt több, és jóval pontosabb helyzetei.

A Norwich a 70. percben, Howson fejesének hála megszerezte a vezetést és ez elég volt ahhoz, hogy a csapat megnyerje a találkozót.

Alex Neil szerint nem ez volt a legjobb teljesítményük a szezon során, de a stílus váltása úgy látszik bejött.

Ez volt az első olyan bajnoki meccse a csapatnak a 2015/16-os szezonban, amikor nem kaptak gólt.

Érdekességek: A Swansea nem szeret a Carrow Road-on pályára lépni, ugyanis 1 győzelem, 3 döntetlen és 12 vereség a mérlegük.

Ezen a meccsen jól látszott, hogy Hoolahan és O'Neil volt a legaktívabb, bár utóbbi sárgát is kapott. Ugyanakkor egyes oldalak szerint Jerome és Olsson volt a leggyengébb láncszem.

Következő meccs: Chelsea - Norwich City, november 21-én.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik