Miért olyan fontos a januári átigazolási időszak?

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.12.02. 10:12
A nyári átigazolási időszakban nem sokat igazolt a Norwich. Brady megvétele jó húzásnak bizonyult. Mulumbu még nem mutathatta meg magát, Dorrans...

A nyári átigazolási időszakban nem sokat igazolt a Norwich.A nyári átigazolási időszakban nem sokat igazolt a Norwich.

Brady megvétele jó húzásnak bizonyult. Mulumbu még nem mutathatta meg magát, Dorrans véglegesítése pedig várható volt. Mbokani kölcsönvétele is jó ötlet volt, mint ahogy Andre Wisdom-é is, de Jarvis 1 lőtt gólon kívül még sokat nem mutatott.

Ruddy az Arsenal ellen megmutatta, hogy képes nagyot hibázni. Szükséges lehet egy minőségi kapus szerződtetése is, mert Declan Rudd és Jake Kean aligha fogják őt megszorongatni.

Kean és Rudd is már 24 éves. Előbbi csak harmadik számú kapusként érkezett, utóbbi pedig a kupa meccseken védhet.

A readnorwich összegyűjtötte azokat a kapusokat, akiket a Norwich leszerződtethet és ezzel méltó kihívója lenne Ruddy-nak:

-David Marshall (Cardiff City), Julian Speroni (Crystal Palace), Loris Karius (Mainz), Vicente Guaita (Getafe) és Guillermo Ochoa (Malága).

Nem érkezett hátvéd a védelembe, pedig mindenképp kellett volna, mert a védelem öregedik.

A védelem jobb oldalán Whittaker és Wisdom is bevethető. Előbbi már 31 éves, utóbbi pedig csak 22.

Mindenképp véglegesíteni kell Wisdom-ot, mert jó teljesítményt nyújt.

Baloldalt Olsson bevethető. Bár eddig Brady volt a kihívója, de őt Neil újonnan már szélsőként játszassa, szóval Harry Toffolo lehetne Olsson kihívója, de ő a Rotherham-nak lett kölcsönadva.

Nincs fiatal középhátvédje a Norwich-nak! Martin és Bassong is 29 éves, Ryan Bennett pedig már 25 éves. Oda mindenképp hozni kellene egy minőségi középhátvédet.

Eddig ezeket a középhátvédeket hozták szóba: Curtis Davies, Nicolas Nkoulou, Jonas Olsson és Kalidou Koulibaly.

A védekező középpálya rendbe van, hiszen Tettey, Mulumbu, O'Neil és Dorrans is tud ott játszani.

Szélsőként csak Redmond és Brady bevethető, Jarvis pedig sérült. Oda se ártana egyet igazolni, vagy valakit beépíteni oda Brady után.

Irányító középpályásként Hoolahan bevethető. Ugyan Dorrans is tudna ott játszani, de Neil hátrébb vonta őt. Hoolahan mindig bebizonyítja, hogy kihagyhatatlan a csapatból, de már 33 éves, szóval az ő utódját is meg kéne találni.

Nyáron szó volt arról, hogy Steven Naismith-et megszerezzük, de az Everton nem akart tőle megválni.

A csatárok közül Grabban most gólt lőtt az Arsenal ellen és ez jót tesz majd a csatárok riválizásának.

Mbokani csere, de jól kapcsolódik be a játékba, Jerome formája pedig vissza esett. Lafferty pedig a tartalékoknál kap szerepet.

Mbokani-n kívül nincs olyan, aki pluszt adna a támadó játékba, bár remélhetőleg Grabban is formába lendül.

Igazából a legfiatalabb csatár is már 27 éves, a kölcsönadott játékosok között pedig nincs olyan aki hozzáadna a csapathoz, esetleg Hooper vagy Ricky, de előbbi 27, utóbbi 26 éves.

Egy fiatal 25 év alatt csatár tehát mindenképp kell és Lafferty-re is kell valami megoldást találni, mert szeretne játszani az EB-n.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik