Mbokani, a nagy igazolás!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.11.13. 15:11
Már az előző menedzserünk Chris Hughton is megakarta szerezni a Kongói válogatottat, de végül Alex Neil-nek sikerült. A Norwich City nyári átigazolását...

Már az előző menedzserünk Chris Hughton is megakarta szerezni a Kongói válogatottat, de végül Alex Neil-nek sikerült.Már az előző menedzserünk Chris Hughton is megakarta szerezni a Kongói válogatottat, de végül Alex Neil-nek sikerült.

A Norwich City nyári átigazolását az alábbi szavakkal lehetne jellemezni: Idegesítő, kínos és unalmas. Mégis lehet valami pozitívumot is felmutatni, ugyanis az utolsó órákban sikerült kölcsönvenni Dieumerci Mbokani-t a Dynamo Kijev-től.

Az világos volt, hogy Alex Neil-nek mindenképp kell egy-két csatárt igazolnia, ugyanis nem támaszkodhatott csak Jerome-ra.

Bár tény, hogy Grabban, Hooper, Lafferty és Wolfswinkel is a keret tagja, de Grabban-nak nincs Pemier ligás tapasztalata, Hooper pedig nem az a gólzsákos játékos.

Lafferty nem termeli a gólokat, Wolfswinkel pedig ismét kölcsön lett adva. Tehát Jerome-on kívül nem volt olyan, aki biztos megállná a helyét a Premier ligában.

Esetleg Grabban jöhetett számításba, de két csatárral sem lehetne megváltani a világot.Hooper már kölcsön lett adva, Lafferty-ért pedig a Leeds United élénken érdeklődik.

Volt néhány pletyka hír is, hogy a sokak által megkörnyékezett Charlie Austin-ért érdeklődünk, vagy a Stoke City-vel a napokban szerződést hosszabbító Jonathan Walters érkezhet, de végül nem így lett. Igaz, így a Norwich lemaradt Glenn Murray-ről és Dwight Gayle-ról is.

Az ok egyszerű, hogy Mbokani miért bizonyult jó igazolásnak. Ugyanis a játékos képes gólt lőni és minőségileg hozzáadni a csapat játékához.

Ugyan csak két gólt lőtt, de jól látható, hogy nagyon bele illik a Norwich játékába és olyan kluboknál is megállta a helyét mint az Anderlecht, a Standard Liége és a Dynamo Kijev.

Mbokani érkezése sajnos távozást is idézett elő és ennek Wolfswinkel "itta meg a levét."

Mbokani intelligensen játszik és rengeteget fut, tehát mindenképp megakarja mutatni, hogy igen is fontos láncszeme a csapatnak.

Érkezésével Jerome-ra nyomás is nehezedett, akinél meg is látszik, hogy idén nem úgy termeli a gólokat, mint a tavalyi szezonban. Azért Jerome-nak is sikerült már két gólt összehoznia, de ha így folytassa, az egy csatáros felállásban nem az ő neve fog szerepelni a kezdőben, hanem Mbokani-ért.

Persze ehhez Mbokani-nak is tennie kell, de efelől nincs kétség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik