Kínos vereség, Middlesbrough 4:0 Norwich City !!!

Vágólapra másolva!
2014.11.05. 08:11
Nem várt pofonba szaladt bele a csapat a Middlesbrough otthonában. Van mit javítaniuk Adams-éknak! A csapat az alábbi kezdővel lépett pályára:...

Nem várt pofonba szaladt bele a csapat a Middlesbrough otthonában. Van mit javítaniuk Adams-éknak!Nem várt pofonba szaladt bele a csapat a Middlesbrough otthonában. Van mit javítaniuk Adams-éknak!

A csapat az alábbi kezdővel lépett pályára: Ruddy-Whittaker,Martin,Turner,Olsson-O'Neil,Tettey(45' Hooper)-Redmond,Howson-Lafferty(57' Murphy) és Jerome(78' Grabban).

Padon maradt: Rudd-Cuellar,Miquel és Johnson.

(*Javitva a kezdő: Martin)

A mostani szezonban ez volt a legkínosabb vereség a kanáriaknak. Adams szinte nem is rotált, ugyan úgy a kezdőben ragadt O'Neil, vagy Lafferty is.

A Middlesbrough kezdőjében helyet kapott az a Daniel Ayala, aki egykor a kanáriakat erősítette.

Gólok: ITT

Az 5. percben Adomah indult meg a baloldalt és beadását Bamford fejelte a kapuba. 1:0!

A 33. percben Friend tört be a baloldalt, de Martin odacsúszott neki, amiért a bíró tizenegyest itélt. Leadbitter állt a labda mögé aki higgadtan, a rövidebb oldalba rúgta a labdát. 2:0!

A félidőben Adams cserélt, lehozta Tettey-t és a helyére Hooper-t küldte a pályára. A csapat átállt a 4-3-3-ra, de ez sem hozott nagy változást.

A 69. percben Tomlin beadását Leadbitter fejelte be. 3:0!

Ezután Grabban is már a pályán volt Jerome helyett, de a góllövő cipőjét még mindig nem találta meg.

A 85. percben szögletet végzett a Middlesbrough, majd a kavarás közepette Wildschut gólt szerzett. Ezzel kialakítva a számunkra égő, 4:0-s végeredményt.

A mérkőzésen 16 468 szurkoló volt jelen, ebből 554 kanári drukker.

A mérkőzés után Adams hosszabban nyilatkozott: "Ezt megérdemeltük. Nincs mentség. Egyáltalán nem voltunk elég jók."

"Meglepett, mert pénteken nyertünk a Bolton ellen. Átnéztem a csapatot és úgy láttam, hogy ugyanazok a játékosok problémát okozhatnak a Middlesbrough-nak. Úgy érzem, a Rotherham ellen is sokkal többet tehettünk volna. A kezdés rendben volt, sok labdánk volt, de a korai gól után nem tudtuk felvenni a mérkőzést."

"Kétségtelen, ez volt a legrosszabb amit láttam és ez a legrosszabb érzés. Ez egy súlyos vereség és nem sok a pozitívum. Ez a játék nem tetszett. Természetesen nem voltunk olyan gördülékenyek. A játékosaim becsületesek, de még sokat kell játszanunk, hogy jobban teljesítsenek"

"A meccs után megkérdeztem Martin-t, de szerinte nem volt tizenegyes. de nem hiszem, hogy változott volna a mérkőzés. Egyéni hibáink voltak. Nem kétséges, jobbak voltak nálunk."

A meccs képei: ITT.

A csapat további menetrendje a képen látható, az idegenbeli meccsek A-val, a hazai meccsek H-val vannak jelölve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik