Kanáriak 1:0 Spurs

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.02.23. 20:02
Nem túl izgalmas mérkőzésen tartottuk otthon a 3 ponton. Mehetünk az Aston Villa-hoz. A héten többször is megszólalt McNally igazgató, aki szerint...

Nem túl izgalmas mérkőzésen tartottuk otthon a 3 ponton. Mehetünk az Aston Villa-hoz.Nem túl izgalmas mérkőzésen tartottuk otthon a 3 ponton. Mehetünk az Aston Villa-hoz.

A héten többször is megszólalt McNally igazgató, aki szerint bíznak Hughton-ban és csak egyetlen céljuk van, a kiesés elkerülése. A pinkun.com szerint a szezon leghajtósabb időszakában kéne bizonyítaniuk a csatároknak.

Lelkes, bátor focit mutatott a Norwich, akik ezzel a győzelemmel Hughton állását megmentették.

A Spurs nagyon rémes első félidőt produkált, de a második félidőben se sokat javult a játékuk.

Hughton a Ruddy-Olsson,Bassong,Yobo,Martin-Johnson,Tettey-Redmond(86' Hoolahan),Fer,Snodgrass-Ricky(72' Hooper) tizenegynek szavazott bizalmat.

Padon maradt: Bunn, Whittaker, Pilkington, Howson és Elmander.

Az első félidőben említésre méltó nem történt, nagyon kevés helyzet akadt. A játék a középpályán folyt.

Az angol lapok már tényként közölték, hogy ha a Spurs ellen Hughton veszít, akkor vége a Norwich-os karrierjének, de valahogy az ilyen "életben maradási meccseit" mindig hozni tudja.

A második félidő elején Snodgrass robogott a jobb oldalon. Danny Rose-t legyűrte, majd a ball sarokba lőtte a labdát. 1:0!!!

A meccs további részében inkább kiegyenlített volt a mérkőzés, de főleg a Norwich akarata érvényesült a pályán.

Ricky van Wolfswinkel 72 percet töltött a pályán. Gólt nem szerzett, de a közönség vastapssal köszönte meg a kemény mezőnymunkáját.

A legaktívabb hármas Snodgrass, Johnson és Redmond volt. Hoolahan az utolsó percekbe állt be.Ez a győzelem azt jelenti, hogy a Norwich 4 pontra meglépett a kiesőzónától és a következő fordulót a 14. helyről várja.

A Norwich ezzel a győzelemmel újra bebizonyította, hogy hazai pályán képes meglepetéseket okozni.

Eddigi hazai mérlege a csapatnak: 14 meccs, 5 győzelem, 5 döntetlen, 4 vereség. 12 rúgott és 11 kapott gólt. Hazai mérleget tekintve ez a 11.-ik legjobb eredmény.

Ha a vendég mérleget néznénk, akkor a Spurs állna az első helyen, így még "édesebb a győzelem íze."

A Spurs-nál egyébként Vlad Chiriches és Erik Lamela erősítette a sérültek listáját, nálunk csak Elliott Bennett és valószínűleg Gutierrez volt sérült.

A következő fordulóban az Aston Villa otthonába látogatunk. Egyébként, pont a Birmingham-i klub áll előttünk, a 13. helyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik