Blackburn-Norwich meccs a láthatáron

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.04.20. 23:04
Címkék
Ezuttal a Blackburn Rovers otthonába látogatunk. A Blackburn csapata próbál a bentmaradásért küzdeni, bár az elmult 5 meccsen 0 pontot szedtek...

Ezuttal a Blackburn Rovers otthonába látogatunk.Ezuttal a Blackburn Rovers otthonába látogatunk.

A Blackburn csapata próbál a bentmaradásért küzdeni, bár az elmult 5 meccsen 0 pontot szedtek össze.

A Norwich a Top 10-be hajt.

Paul Lambert lehet, anélkül, hogy Zak Whitbread védője, aki küzd egy borjú sérülését, de a csatár, James Vaughan lesz a csapat szombat után lábadozik egy térd sérülés. Tom Adeyemi visszatért tartalék hétközi fellépés, hanem felkapott egy kopogás, míg a védők és Daniel Marc Tierney Ayala kizártak a szezonban.
Blackburn Csapat Hírek: gólkirály Yakubu (térd) lehet kétséges, Steve Kean oldalán, mint David Hoilett, akik vissza egy térdín sérülést időben szombati játék. Grant Hanley (boka), Vince Grella (csípő), és Michael Salgado (RIB) minden erejét.

Paul Lambert nem számíthat Zak Whitbread-re, aki sérült, de a csatárJames Vaughan valószinüleg ott lesz a csapatban. Tom Adeyemi visszatért, míg a védők és Marc Tierney és Daniel Ayala már ebben a szezonban nem léphet pályára..

Blackburn Csapatáról: A házi gólkirálya Yakubu (térd) játéka lehet kétséges. David Hoilett térdín sérülést szenvedett szombaton. Grant Hanley (boka), Vince Grella (csípő), és Michael Salgado tuti kihagyja a találkozót.

A Blackburn bentmaradási reményeit a házi gólkirályuk Yakubu tartsa életben , aki 16 gólt szerzett ebben a szezonban.

Steve Kean

Oroszlán szerepet vállalt abban hogy a Blackburn Sir Alex Ferguson születés napján 3-2-re megverja a Manchester United-et az Old Traffordon.

A Blackburn menedzserének, Steve Keen-nek alaposan helyrekéne pofoznia gárdáját, ugyanis a szurkolók egész szezon alatt a távozását követelik, hiszen ők is érzik, hogy a Blackburn-nek nem tenne jót az esetleges kiesés.

A Blackburn jelenleg az utolsó elötti helyről várja a mérkőzést, 3 pontra a bent maradást éső 17 helytől. Bár a gólarányuk 8 góllal rosszabb mint a 17ik QPR-é.

A 2 csapat egymás elleni mérlege: 18 Blackburn siker, 11 döntetlen és 9 Norwich siker.

A mérkőzést Kevin Friend fogja vezetni.

Zárásként megjegyezném, hogy a 2 csapat legutobb 3-3as döntetlent játszott egymás ellen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik