Az új menedzserünk Chris Hughton!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.06.08. 08:06
Chris Hughton lett az uj menedzserünk ,aki az Aston villához távozott Paul Lambert helyét vette át. Hughton-hoz csatlakozik még további 3 személy...

Chris Hughton lett az uj menedzserünk ,aki az Aston villához távozott Paul Lambert helyét vette át.Chris Hughton lett az uj menedzserünk ,aki az Aston villához távozott Paul Lambert helyét vette át.

Hughton-hoz csatlakozik még további 3 személy Colin Calderwood, Paul Trollope és az egykori Norwichnál dolgozó Ewan Chester.

Hughotn igy nyilatkozott: " Elvagyok ragattatva. Ez olyas valami, ami nagyon gyorsan történt és én hálás vagyok a lehetőségért, amit a Birmingham City adott nekem, hogy beszélhessek David McNally-val."

Hughton beismerte, hogy őt már lenyűgözte a klub fenomenális növekedése a Liga One-bol a Premier Ligába mindössze 3 szezon alatt.

Hozzátette: "Ezt valami élvezet látni és a menedszereknek is jó látni, hogy más menedzserek ennyire jók."

A Tottenham játékosaként többször is pályára lépett a Norwich ellen. Hughton ugy érzi, a Norwich City jövője is fontos tényező.

"A rajongok hatalmasak. Én mindig tudátában vagyok, hogy neked mindig kell adnod valami a szurkolóknak. Ez az elmúlt 3 évad rengeteg szurkolot felviditott."

A Norwich City vezérigazgatója David McNally elvolt ragadtattva Hughton kinevezésekor és megkönnyebülten nyilatkozott.

"Ő volt az egyetlen ember, akikkel beszéltünk és a Birmingham City volt az egyetlen klub akiktöl engedélyt kértünk."

Paul Lambert is megszolalt Chris kinevezése kapcsán. "Chris egy nagyszerü menedzser és megérdemli a lehetőséget, hogy a beszéljen vele a Norwich, ezért is adtak neki engedélyt, hogy beszélhessen a klubbal."


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik