Női kézi Eb: Nora Mörknek Löke a karácsonyi ajándék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.27. 13:11
Heidi Löke októberben jelentette be, hogy újra a norvég női kézilabda-válogatott rendelkezésére áll, és így ott lesz a decemberi magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságon is. Most kiderült, ebben egy éjszaka kapott sms-nek is szerepe volt.

A norvégok október elején vereséget szenvedtek a dánoktól, amely után a Larvik klasszisa, Nora Mörk még az éjjel sms-t írt Lökének, és a visszatérésről győzködte.

„Sokat jelentett az üzenet. Nora megkérdezte, hogy lennék-e a karácsonyi ajándéka. Mondjuk annak elég nagy vagyok…” – mondta nevetve Löke a Verdens Gangnak.

Az események utána felgyorsultak, tíz nap sem telt el, és a norvég szövetség bejelentette, a beálló újra vállalja a válogatottságot.

„Már nincs is szükségem más karácsonyi ajándékra az idén” – kontrázott Mörk, akit annyira megviselt az említett válogatottbeli vereség, hogy elhatározta, meggyőzi Lökét, újra húzza magára a válogatott mezt. Löke is nehezen viselte, hogy csak interneten követhette a norvégok meccseit, Mörkön kívül Karoline Breivang és Camilla Herrem is megkereste hasonló szándékkal.

„Jó érzés volt, hogy mindannyian úgy érezték, szükségük van rám” – zárta a Győri ETO légiósa, aki Katrine Lunde esetét nem akarta kommentálni.

Jegyek anői kézilabda Európa-bajnokságra awww.jegyed.hu-nkaphatók!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik