Női kézi Eb: Most még nem érezzük a terhet - Szucsánszki

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 09:18
Csütörtökön csak egy edzés volt a penzum a magyar női kézilabda-válogatott számára, és a december 7-én kezdődő magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokság előtti felkészülés felét így is letudta a társaság a győri edzőtábor keddi kezdete óta. Öt tréningen túl vannak a lányok, akikre pénteken még egy edzés, szombaton egy edzőmeccs, egy vasárnapi pihenőnap, majd a jövő hét elején még négy tréning, és csütörtökön a Franciaország elleni utolsó felkészülési mérkőzés vár.

„Nagyon bizakodó vagyok az Eb-vel kapcsolatban. Úgy érzem, kiváló a csapategység, minden klappol, meg aztán hazai világverseny előtt állunk, és ez nagyon jó érzés. Most még nem érezzük, hogy ez teher volna, persze ahogy közeledik a rajt, biztosan jobban izgulunk majd" – mondta Szucsánszki Zita, a válogatott irányítója a Nemzeti Sportnak.Szucsánszki Zita, a válogatott irányítója a Nemzeti Sportnak.

Egyelőre tehát rendben, nyugodtan készül az együttes, amely este végre kicsit kimozdulhatott Győrből, nem is akárhová. Pálinger Katalin – úgy is, mint a válogatott menedzsere – a Madách színház Macskák című előadásra intézett csapatnyi jegyet, úgyhogy a lányok a dallamos nevű (és kedvű) Grizabella, Bombalurina és barátaik kalandjaival hangoltak a szombati összecsapásra, amelyen a nem kevésbé dallamos nevű Grausenburger, Magelinskas és társaik, vagyis az osztrák válogatott lesz az ellenfelük.

Jegyek anői kézilabda Európa-bajnokságra awww.jegyed.hu-nkaphatók!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik