Szeptember sztárja: J. J. Watt; vége a Pats sikerkorszakának?

Vágólapra másolva!
2014.10.02. 20:22
null
J. J. Watt: sackek, az irányító totális terrorja, elkapott és visszahordott touchdown (Fotó: Action Images)
2014-ben is hétről hétre jelentkezik a Red Zone! Sorozatunkban a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fordulóinak legérdekesebb eseményeiből szemezgetünk. Tartsanak velünk, 20 pontból álló összeállításunkból olyan részleteket is megtudhat, amelyeket eddig nem ismert!

20 YARD – ABDULLAH IMÁJÁT BÜNTETTÉK, A LIGA MÁSNAP MAGYARÁZKODHATOTT
A New England hétfő éjszakai legyőzéséhez interception visszahordásból szerzett touchdownt Husain Abdullah, a Kansas City safetyje, aki ezt megünnepelendő a célzónában térdre ereszkedett, s előre hajolva muszlim imát mondott. Az ünneplést érthetetlenül túlszabályozó NFL-ben a játékvezetők 15 yardos büntetéssel sújtották a Chiefst, mire kedden a liga jelezte, téves büntetést róttak ki, mert bár mindenféle ünneplésért büntetés jár (a profi világban csak a pálya mellett van helye örömnek), a vallási rituálék kivételt képeznek. Az eset már csak a kényes nemzetközi politikai helyzet miatt is kínos, az amerikai muszlim szervezetek ki is fejezték nemtetszésüket. „Ha a játékosom eljut Mekkába, engedjék neki, hogy leboruljon az istene előtt" – mondta Andy Reid, a Chiefs főedzője.

19 YARD – STEVE SMITH BEVÁLTOTTA FENYEGETÉSÉT, BOSSZÚT ÁLLT A PANTHERSEN
„Azt hiszitek, nem tudok játszani? Majd rájöttök a negyedik héten!" – fenyegette az első fordulóban Steve Smith korábbi kenyéradóját. Akkor hét elkapással, 118 yarddal és egy touchdownnal zárt.

Nos, a Baltimore Ravens 35 éves elkapója tartotta magát a szavához, és „bosszút állt" a tőle megváló Carolina Panthersen, vasárnap hét elkapásból 139 yardot és két touchdownt szerzett, jelenleg már 429 yardnál jár, ezzel pedig a harmadik helyen áll a ligában. Jó azért az öreg a háznál...



18 YARD – NYOLC ÉV, ÖT MECCS, NÉGY PASSZOLT TD NÉGYMILLIÁRD FORINTÉRT
Charlie Whitehurst nem tényező az NFL-ben. A San Diego a 2006-os draft 3. körében vitte el az irányítót, aki az idén került Tennessee-be Jake Locker cseréjének. Korábban a Chargersnél és Seattle-ben volt csereirányító. Az Indianapolis elleni meccse volt az ötödik az NFL-ben, amelyen kezdőként játszott, s a negyedik TD-passzát érte el a 41–17-es vereség során. Nem nagy szám. A keresete az NFL-ben annál inkább: 16 millió dollárnál, azaz négymilliárd forintnál jár!

17 YARD – AMIKOR A RUHA (AZAZ A CIPŐ) TESZI AZ EMBERT
Kam Chancellor, a Seattle safetyje a San Diego ellen nem tudott mit kezdeni Antonio Gatescel, a veterán tight end hét elkapást, 96 yardot és három touchdownt jegyzett a liga egyik legjobb hátvédje őrizetében. Chancellor fájó bokával játszotta végig a meccset, amelyet követően elkeseredésében műtétről beszélt. Ám talált jobb megoldást: rövid helyett magas szárú cipőben játszott a Denver ellen, és újra a régi volt. „Hihetetlen, ez így sokkal jobb, nem is érzem, hogy baj lenne a bokámmal" – mondta a szabad hétvégéje után a védő.

16 YARD – BUTTFUMBLE A MÚLT, BUTTPUNTÉ A JÖVŐ
Megnyugodhat Mark Sanchez, talán egy időre néhányan elfelejtik mit művelt jó pár idénnyel ezelőtt. Andy Lee, a 49ers puntere saját endzone-jából nem tudta kirúgni a labdát Dan Skuta hátsója miatt.

Hát ez nem jött össze...
Hát ez nem jött össze...



15 YARD – A CSEREFUTÓ OLDHATJA MEG A GREEN BAY FÖLDI PROBLÉMÁIT
Az idény eddigi egyik legnagyobb csalódása Eddie Lacy, a Green Bay futója, aki négy meccsen mindössze 151 yardig jutott, s hiába szerezte meg a Chicago ellen idei első TD-jét, nem történt meg a várt áttörés. A Packers jelenleg a 28. a ligában futott yardok tekintetében, de Mike McCarthy vezetőedző már tudja a megoldást. „Soha többé nem fordulhat elő, hogy James Starks nem kap labdát egy meccsen" – mondta az edző a Bears ellen végig pihentetett cserefutóról.

14 – TELEFONON RÚGTÁK KI AZ OAKLAND EDZŐJÉT, SZAKKOMMENTÁTOR LEHET AZ UTÓDJA
Az Oakland nem tud kitörni az NFL lesajnált csapatának szerepéből. A kaliforniai klub a 4. forduló után menesztette vezetőedzőjét, Dennis Allent, akivel a klub elöljárói telefonon közölték a hírt. Egyelőre Tony Sparano vezeti a csapatot, de hosszú távon Jon Gruden visszahozása a cél. A csapat Oaklandbe költözése óta Gruden volt az egyetlen edző, akit nem kirúgtak (a Tampának adták draftjogokért), s Mark Davis szeretné visszacsábítani a csapathoz a jelenleg a Monday Night Football szakkommentátoraként alkalmazott szőke szakembert. A sérülésekről, eltiltásokról ide kattintva olvashat!

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az NFL 2014-es szezonját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


13 YARD – MÉG DONNELL SEM BÍZOTT DONNELLBEN
Minden elismerésünk azoké, akik az előző héten berakták Larry Donnellt, a New York Giants tight endjét fantasycsapatukba. Ki gondolta volna, hogy a meccs előtt csupán egy NFL-ben szerzett TD-nal büszkélkedő Donnell három hatpontost szerez a Redskins ellen? Elmondjuk: valószínűleg senki. Még maga Donnell sem! A tight end saját fantasycsapatában kispadra ültette magát, s inkább Vernon Davist tette be a kezdőbe. Naná, hogy elvesztette aktuális fantasymérkőzését... Bezzeg, ha bízik magában, akkor a pontszámok alapján győzelmet ünnepelhetett volna online ligájában is. „A meccs közben azt mondogattam magamban: ez most komoly?" – így Donnell a történet felelevenítésekor. A Giants történelmében egyébként csak hárman szereztek egy meccsen három TD-t úgy, hogy azelőtt összesen egy touchdownjuk volt az NFL-ben: Mel Triplett (1956), Rich Housotn (1971) és David Wilson (2012).

12 YARD –
ANTONIO BROWN NFL-REKORDJA: ZSINÓRBAN 20 MECCSEN LEGALÁBB ÖT ELKAPÁS
Antonio Brown, a Pittsburgh Steelers elkapója NFL-rekordot döntött, a Tampa Bay elleni meccs zsinórban a 20. volt, amelyen legalább ötször elkapta a labdát. Ilyen hossz sorozatra más nem volt képes a ligában, a legközelebb Laveranues Coles jutott a 2002-es és a 2003-as szezonban a New York Jets színeiben. Mindez az alapszakaszra vonatkozik, Sterling Shapre a Green Bay Packersben 1993-ban és 1994-ben szintén húszig jutott, de abban két playoffmeccs is volt. Brown az abszolút rekordot Jacksonville-ben állíthatja fel – igaz, a Jaguars ellen Pierre Garcon 17 meccses hasonló sorozata az idén már megszakadt.

11 YARD – NEM TUDOTT MECCSET NYERNI A PHILADELPHIA SPECIÁLIS EGYSÉGE ÉS VÉDELME
A Philadelphia blokkolt puntból, interceptionből és punt visszahordásból is szerzett touchdownt San Franciscóban, mégsem tudott nyerni. Ez volt a 79. alkalom az NFL-ben, hogy egy csapat három visszahordott TD-t szerzett, de csak a második, hogy ennek ellenére kikapott. A San Francisco előtt a Dallas nyert így a Buffalo ellen még 2007-ben. A Philadelphia legutóbb 1992-ben a Giants ellen szerzett TD-t punt blokkolásából, és akkor is elért a célzónáig interceptionből és punt visszahordásból is – csak éppen nyert 47–34-re.

10 YARD – RITKA, MINT AZ ELI MANNING ÁLTAL FUTOTT TD
„Olyan, mintha ufót vagy egyszarvút látnál” – jellemezte Victor Cruz, a New York Giants elkapója Eli Manning Washington Redskins ellen futott touchdownját. A legkisebb Manning-fiúnak ez volt az ötödik futott hatpontosa 2004 óta íródó profi pályafutása során, idén pedig egyelőre több futott TD-ja van, mint például Matt Forténak vagy C. J. Spillernek.

Na, ilyet nem látni gyakran
Na, ilyet nem látni gyakran


9 YARD – BORTLES ÉS BRIDGEWATER SEM IJEDT MEG A MÉLY VÍZTŐL
Két újonc QB is a negyedik héten volt először kezdő az NFL-ben. Blake Bortles (Jaguars) 37 próbálkozásból 29-szer passzolt pontosan a San Diego ellen, ami 78.4 százalékos sikert jelent. Az aktív irányítók közül csak Aaron Rodgers (Packers, 18/22, 81.8 %) és Drew Brees (Saints, 15/19, 78.9 %) kezdett jobb százalékos aránnyal első NFL-mérkőzésén (kezdőként). A ligarekordot (minimum húsz passzkísérlet) egyébként Rob Johnson (Jaguars, 1997, 20/24, 83.3 %) tartja. Bortles mutatója volt az NFL történetében a legmagasabb, amit egy QB újoncként elért első meccsén kezdőként, vagy ha úgy tetszik, a legmagasabb azok közül, akik legalább 30 passzal próbálkoztak.

Teddy Bridgewater sem vallott szégyent első kezdésekor, sőt ő még győzelemre is vezette a Vikingst. A rookie QB 317 yardot passzolt a Falcons ellen, s egyszer sem adta el a labdát. Az NFL hosszas történelmében csak Eric Hipple (1981), Browning Nagle (1992), Jay Fiedler (2000) és Robert Griffin III (2012) kezdett legalább 300 passzolt yarddal és nulla interceptionnel.

Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket a Facebookon is!

8 YARD – KEVÉS IZGALOM JUTOTT NEKÜNK EZEN A HÉTEN
Tizenhárom mérkőzés volt a negyedik fordulóban, ezeken pedig átlagban 17.6 pont különbség volt a csapatok között. Az előző 25 szezont vizsgálva csupán két olyan hét volt, amikor ez a szám ennél magasabb volt: 2009-ben a hetedik játékhéten 20.3, 2012-ben a 15. fordulóban pedig 18.7 volt az átlag. A legnagyobb győzelmet a Giants aratta (45–14 a Redskins ellen), míg a legszorosabb diadalt a Buccaneers könyvelte el (27–24 a Steelers otthonában).

7 YARD – PACKERS: 700! DERBI PONTOKKAL, PUNTOK NÉLKÜL
Az NFL történetének második csapataként a Green Bay Packers is megszerezte fennállása 700. alapszakaszbeli sikerét, ráadásul éppen az ősi rivális Chicago Bears otthonában – amely amúgy a ráadásul az első 732 győzelmével. Érdekesség, hogy az összecsapáson 55 pont született, de nem volt egyetlen punt sem, ez utóbbira pedig az alapszakasz történetében csak egyszer, az 1992-ben a San Francisco és a Buffalo összecsapásán volt példa (a rájátszásban az Indianapolis és a Kansas City 2003-ban szintén összehozta ezt a bravúrt). A Packersben Randall Cobb (113) és Jordy Nelson (108) is 100 elkapott yard felett, valamint két-két TD-vel zárt (Rodgersre később térünk ki külön), ilyen duplázásra pedig Green Bay játékosok 1969 óta nem voltak képesek. A Medvék csak azzal vigasztalódhatnak, hogy Mike Ditke 1961-es, 190 yardos meccse után újra találtak egy tight endet Martellus Bennett személyében, aki 100 yard felett zárt a „sajtfejűek" ellen (134).

Ez a jelenet végül nem ért TD-t



6 YARD – FEJE TETEJÉRE ÁLLT A VILÁG! VAGY CSAK HELYRE?
A San Francisco az első három meccsén az első félidőket tekintve 43 ponttal szerzett többet mint az ellenfelek, a Philadelphia 27-tel kevesebbet. A 49ers 1–2-es mutatóval várta a meccset, az Eagles 3–0-val. Miért? Mert a második félidőben a Philadelphia 50 ponttal szerzett többet az ellenfeleknél (legjobb), a San Francisco pedig 49-cel kevesebbet (legrosszabb). Ezúttal három visszahordott TD-ből az Eagles 21–13-ra vezetett a szünetben, a második félidőt viszont a 49ers nyerte 13–0-ra, így a meccset is 26–21-re. A Sasok támadósora teljesen megbénult, összesen 213 yardig jutott a végére, Chip Kelly alatt pedig még sosem futott olyan keveset (22 yard), mint ezúttal.

5 YARD – ALEX SMITH CSUPÁN A NEGYEDIK QB, AKI BELICHICK CSAPATA ELLEN...
...legalább 144.4-es QB-mutatót ért el. A Chiefs irányítója 26 kísérletből 20-szor passzolt jó helyre, összesen 248 yardért, mindezt három touchdownnal fűszerezve – „természetesen" interception nélkül. Ráadásul a New England Patriots ellen. Smith 144.4-es QB-ratingje a negyedik legtöbb egy irányítótól olyan csapat ellen, amelynél Bill Belichick vezetőedzői vagy védőkoordinátori beosztásban dolgozott éppen. Az első John Elway (Denver) volt 1993-ban a Cleveland ellen 147.5-ös mutatóval, aztán 2000-ben Peyton Manning (Indianapolis), 2009-ben pedig Drew Brees (New Orleans) érte el a maximális, 158.3-as mutatót a New England ellen.

A Kansas Cityé az új hangrekord
A Kansas Cityé az új hangrekord



4 YARD – HANGREKORD ÉS PATRIOTS-MÉSZÁRLÁS KANSAS CITYBEN
Igencsak jól sikerült a Chiefs számára a hétfő esti rangadó, hiszen az elmúlt közel másfél évtized meghatározó együttese ellen léptek pályára a Főnökök, de valósággal tönkreverték a Patriotsot. Alex Smit kiváló játéka mellett a három TD-t szerző Jamaal Charlest kell még feltétlenül kiemelni, valamint a tényt, hogy már a szünetre 303 yardig jutott a Kansas City támadósora, ez pedig rekord Bill Belichick New Englandje ellen. A szünetre 17 pontos előnnyel mentek a találkozó során 142.2 decibellel rekordot döntő hazaiak, 2010 óta pedig a Patriots öt ilyen összecsapáson 2–3-as mérleget tudott felmutatni, az egész liga ezzel szemben 20–336-ot. De a fordítás ezúttal jócskán elmaradt, a Chiefs végül a lecserélt Brady helyére beállt Jimmy Garoppolo TD-passza miatt „csak" 27 ponttal nyert, ez pedig Belichick regnálása óta a második legnagyobb különbségű Pats-vereség. A 41 kapott pont viszont a legtöbb, igaz, csak holtversenyben. Brady karrierje legrosszabb számait hozza, az elkapókkal nincs meg az összhang, a fal nem védi meg, az ígéretes védelem pedig átjáróházzá vált ebben a szezonban már kétszer is. Véget ért a sikerkorszak? Ezt egyelőre még nem tudjuk, de irányítókérdés még nincs, Belichick reakciójából ítélve legalábbis...



3 YARD – RODGERSNÉL KEVESEBB PASSZ SENKINEK NEM KELLETT A 25 000-HEZ. BIG BEN 35 000, REGGIE WAYNE MÁR A 10.
Aaron Rodgers 302 yardot hozott össze a Packers chicagói sikeres során ezzel pedig már 25 196-nál tart. Ráadásul a 25 ezres határ átlépéséhez csupán 3 065 passzra volt szüksége, ez pedig új rekord, a régit Kurt Warner tartotta 3 076-tal. Rodgers a 98. meccsén jutott el eddig a mérföldkőig, ezzel a negyedik leggyorsabb ebben a kategóriában.
kép

Big" Ben Roethlisberger már egy „tízessel" előrébb jár, ő a Tampa Bay Buccaneers elleni 314 yardja után már 35 197 egységet hozott össze. Mondjuk győzelmet ez sem ért végül...

Reggie Wayne (Colts) 119 yarddal szomorította a Titanst, ezzel pedig már 13 873-nál jár, és feljött az örökranglista 10. helyére, letaszítva Henry Ellardöt (13 777) a top 10-ből. A hétvégén akár kettőt is előzhet, hiszen Chris Carter csupán 16 yarddal előzi meg (13 873), James Loftonhoz viszont combosabb mennyiség kellene(14 004). Érdekesség, hogy előbbinek 233, utóbbinak 234 mérkőzésre volt szüksége, Wayne viszont még csak a 200.-at játszotta.

Rodgersnek 98 mérkőzés kellett a 25 000 yardhoz
Rodgersnek 98 mérkőzés kellett a 25 000 yardhoz



2 YARD – RIVERS ÉS MURRAY IS TARTHATLAN VOLT SZEPTEMBERBEN
Philip Rivers karrierje nagy részében parádés decembereivel hívta fel magára a figyelmet, ez azonban nem volt mindig elég a Chargers rájátszásához. Két gyengécske idényt követően Mike McCoy főedző tavalyi érkezése óta azonban visszatért korábbi parádés formájához, sőt, 22 meccs alatt 44 TD-passzal szemben csupán 12 interceptiont dobott. Tavaly szeptember óta ráadásul már a 8. legalább három TD-s meccsét hozta, ennél többet pedig csak Peyton Manning (13) tud felmutatni azóta.
DeMarco Murray formájára sem lehet panasz, a legendás Emmitt Smith (amúgy 18 355 yardjával az örökranglista vezetője) óta az első futó a ligában, aki úgy kezdte a szezont, hogy az első négy mérkőzésén egyaránt legalább 100 yardig és egy futott TD-ig jutott. Tavaly LeSean McCoy és Jamaal Charles négy ilyen meccsig jutott – 16 meccs alatt. A Cowboys is rég látott jó formában van, 2012 óta először nyert sorozatban három meccset.

1 YARD – A HÓNAP SZTÁRJA: J. J. WATT
J. J. Watt egészen félelmetes, a 2012-es szezon év védője (tavaly is ő volt, de a Houston 2–14-es mérlege miatt a díjra nem volt esélye) ebben az idényben sokoldalúságát is bizonyítja. A hónap sztárja az első meccsén egy sackkel, egy blokkolt extraponttal(!), egy fumble utáni labdaszerzéssel és egy kivédekezett passzal jelezte, jó döntés volt hatéves, 100 millió dolláros szerződést adni neki. A másodikon magához képest gyenge volt, hiszen csak irányítósiettetésig jutott, szerelése nem is volt. Cserébe viszont akadt egy elkapott TD-je Ryan Fitzpatrick passzából... A harmadikon volt szerelése (hét is), és lett sackje, valamint kivédekezett passza is, de a csúcsot a Buffalo ellen tartogatta. Öt szerelés és nulla sack? Igen, de közben volt kilenc még szabályos irányító-megütése és további hat siettetése, így pedig 15 alkalommal kergette őrületbe E. J. Manuelt (a következő fordulóban a cserepadon próbálja majd feldolgozni a mérkőzést). Már önmagában ez brutális teljesítmény, jól jellemzi, hogy a Pro Football Focus, minden játékot elemző oldal értékelése szerint csak az irányító siettetésére 14.5-ös értéket kapott. Csak viszonyítási alapként, plusz 1.0 felett már nagyon jónak számít az érték, és ennél tavaly csak hatan kaptak jobb értéket a posztján – az egész idény alatt! Persze, ebből ő volt az egyik (toronymagasan első 99.8-cal, a második Calais Campbell 34.1-gyel zárt). Ja! És nem mellesleg volt egy 80 yardos interceptiont követő touchdownja, amivel fordított a Texans. Az együttes két támadó sztárja, Andre Johnson elkapó és Arian Foster futó eddig idén összesen egy TD-ig jutott. Watt védőfalemberként jár kettőnél. És akkor most mindenki: MVP!





TD – BÁTOR JÓSKA
Múlthéten az addig hibátlan Philadelphia vereségére „fogadtunk" a 1–2-es mérleggel kezdő San Francisco otthonában, és ha nem is simán, de hozta is a meccset a 49ers. A Dallas–New Orleans meccsre pisztolypárbajt, és legalább hét passzolt touchdownt vártunk, de arra nem számítottunk, hogy a gyengécske Cowboys-védelem ellen három negyedik alszik Brees... Végül ötig jutottak a felek.

Most merészebb tippekre vállalkozunk. A New England széteső csapat benyomását keltette a Kansas City otthonában, Bradyt meccsek óta nem tudja megvédeni a fal, a futójáték megállítása pedig nem létező állapotba váltott. Most az erősorrendünk első helyén álló Cincinnatit fogadják, amelynek szintén kiváló a futójátéka és az irányítósiettetése. Fix kettes! Csakhogy Bill Belichickék mindig kitalálnak valamit, és a nagy vereségek után is képesek felállni. Annyira minden a Patriots ellen szól, hogy meglepetést szimatolunk!
Ami a játékosokat illeti, DeMarco Murray és J. J. Watt „párbaja" ikszre jön ki, már abban az értelemben, hogy bár a kiváló dallasi támadófal nem fogja megakadályozni Wattot abban, hogy sacket érjen el (és legalább öt legyen a sack, még szabályos megütés és siettetésének összege), de a houstoni védelem sem lesz képes 100 yard alatt tartani a szárnyaló futót.

STATISZTIKÁK
A 4. FORDULÓ LEGJEI
A legtöbb passzolt yard:
Andrew Luck (Indianapolis)
–Tennessee
393
A legtöbb futott yard: DeMarco Murray (Dallas) –New Orleans 149
A legtöbb elkapott yard: Steve Smith (Baltimore)
–Carolina 139
A KATEGÓRIÁK PILLANATNYI LEGJOBBJAI
A legtöbb passzolt yard: 1305 Andrew Luck (Indianapolis)
A legtöbb futott yard: 534 DeMarco Murray (Dallas)
A legtöbb elkapott yard: 459
Jordy Nelson (Green Bay)
A legtöbb szerelés: 46 Luke Kuechly (Carolina)
A legtöbb sack: 5 Ryan Kerrigan (Washington)
A legtöbb interception: 3
Kyle Fuller (Chicago), Malcolm Jenkins (Philadelphia)
NFL 2014, ALAPSZAKASZ
4. FORDULÓ
2014. 09. 26. 2.25 Washington Redskins–New York Giants 14–45
2014. 09. 28. 19.00 Chicago Bears–Green Bay Packers 17–38
2014. 09. 28. 19.00 Indianapolis Colts–Tennessee Titans 41–17
2014. 09. 28. 19.00 Oakland Raiders–Miami Dolphins (Londonban)
14–38
2014. 09. 28. 19.00 Houston Texans–Buffalo Bills 23–17
2014. 09. 28. 19.00 New York Jets–Detroit Lions 17–24
2014. 09. 28. 19.00 Pittsburgh Steelers–Tampa Bay Buccaneers 24–27
2014. 09. 28. 19.00 Baltimore Ravens–Carolina Panthers 38–10
2014. 09. 28. 22.05 San Diego Chargers–Jacksonville Jaguars 33–14
2014. 09. 28. 22.25 Minnesota Vikings–Atlanta Falcons 41–28
2014. 09. 28. 22.25 San Francisco 49ers–Philadelphia Eagles 26–21
2014. 09. 29. 2.30 Dallas Cowboys–New Orleans Saints 38–17
2014. 09. 30. 2.30 Kansas City Chiefs–New England Patriots 41–14

Szabadnapos: Arizona Cardinals, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Denver Broncos, Seattle Seahawks, St. Louis Rams

5. FORDULÓ
2014. 10. 03. 2.25 Green Bay Packers–Minnesota Vikings (Tv: Sport2)
2014. 10. 05. 19.00 Dallas Cowboys–Houston Texans
2014. 10. 05. 19.00 Detroit Lions–Buffalo Bills
2014. 10. 05. 19.00 Tennessee Titans–Cleveland Browns
2014. 10. 05. 19.00 Indianapolis Colts–Baltimore Ravens
2014. 10. 05. 19.00 New Orleans Saints–Tampa Bay Buccaneers
2014. 10. 05. 19.00 New York Giants–Atlanta Falcons
2014. 10. 05. 19.00 Philadelphia Eagles–St. Louis Rams
2014. 10. 05. 19.00 Carolina Panthers–Chicago Bears (Tv: C8, 20.00-tól)
2014. 10. 05. 19.00 Jacksonville Jaguars–Pittsburgh Steelers
2014. 10. 05. 22.05 Denver Broncos–Arizona Cardinals (Tv: Sport2)
2014. 10. 05. 22.25 San Diego Chargers–New York Jets
2014. 10. 05. 22.25 San Francisco 49ers–Kansas City Chiefs
2014. 10. 06. 2.30 New England Patriots–Cincinnati Bengals
2014. 10. 07. 2.30 Washington Redskins–Seattle Seahawks (Tv: Sport2)
Szabadnapos: Oakland Raiders, Miami Dolphins
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik