Super Bowl: Amerika Kapitány vs. Űrlord, a hősök csatája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.01. 19:54
null
Amerika Kapitány és Űrlord fogadásának rengeteg beteg gyerek örül majd (Fotó trbimg.com)
Az egész rivalizálás két hete kezdődött, amikor kiderült, hogy a 49. Super Bowlt a New England Patriots a címvédő Seattle Seahawksszal vívja majd. Chris Evans amerikai színész – aki a mozivásznon a szuperhős Amerika Kapitányt alakítja – kiskora óta Patriots-drukker, míg Chris Pratt – akit a nézők a Galaxis Őrzői című mozifilmből a szintén szuperhős Űrlord szerepéből ismerhetnek – közismerten a Seahawksnak szurkol. A két színész először csak a Twitter-csatornáján keresztül heccelte egymást, később viszont fogadást kötött – rengeteg beteg gyerek nagy örömére. 

„Lám-lám Chris, úgy tűnik, a csapataink hamarosan összecsapnak. A következő két hétben az ellenségem leszel, nem a barátom” – kezdte a heccelést az Amerika Kapitányt megformáló Chris Evans, ami nem is maradt válasz nélkül, és „Űrlord”, vagyis Chris Pratt egyből fogadást ajánlott. Azonnal kitalálta, mi legyen a két színész megállapodásának tárgya.

Amennyiben a Patriots-drukker Evans kedvencei veszítenek, akkor Amerika Kapitány teljes Seahawks-felszerelésben egy seattle-i gyermekkórházban tesz látogatást, ahol együtt kell énekelnie a beteg gyerekekkel, valamint Kelly Clarkson „Stronger” című dalát is elő kell adnia. Ha viszont a Pratt, vagyis Űrlord által favorizált Seattle Seahawks veszítene, úgy rá is feladat vár, csak éppen egy bostoni gyermekkórházban, Patriots-mezben.

Bármelyik színész veszíti majd el az egyezséget, az biztos, hogy rengeteg beteg kisgyereket tesz majd boldoggá...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik